Nod 32 v 4. 2. 67. 10: http://download.eset.com/eval/win/eav/eav_nt32_rom.msi. Este cea mai nouă versiune apărută.
Aici găseşti tone de licenţe pentru el: www.don23.com. Nu intra pe el cu Nod-ul activat, pentru că nu te va lăsa să intrii. Tot ce trebuie să faci este să iei un Username şi o Parolă de pe acel site, şi să le bagi în Nod, la secţiunea "Actualizare" - "Setare nume utilizator şi parolă". După ce le-ai băgat dai Ok, apoi dai click pe "Upgrade la versiune completă". Şi gata. :) Licenţa este valabilă aproximativ 4 luni, după care repeţi operaţiunea. Nu-ţi ia decât 10 secunde să faci toată chestia asta, şi ţi-am pus, o faci o dată la 4 luni. Pe acel site în fiecare zi sunt adăugate o mulţime de licenţe noi, şi toate merg.
O seară bună! :)
Buna.
Iti recomand Nod32.
E cel mai bun antivirus pe care l-am avut.
O seara frumoasa!
Nod 32, simplu de folosit, util, isi face treaba repede, nu te streseaza cu update-uri, sterge singur virusii gasiti(din optiuni desigur), acum fiecare are parerea lui, daca X foloseste Avira de 3 ani, pe ala ti-l va recomanda, dar cum zicea cineva d emai sus, tot nod32 til recomand.
Pai asa ceva NU EXISTA!
Tu iti alegi AV-ul cu care te intelegi cel mai bine.
De exemplu unii AV detecteaza bine dar mananca resurse, altii nu mananca asa multe resurse dar detecteaza mai prost, unii au alarme false mai putine, altul are a. f. mai multe.
Daca iti ei un AV crackuit... nu vei fi protejat in veci!
Eu iti recomand avast! Free Antivirus sau Avira ambele sunt free si isi fac treaba (sunt mai multe AV free dar eu ma impac cel mai bine cu acestea)
p. s. NU iti instala mai mult de un AV pe PC. Succes
Microsoft security essential, eu il folosesc de cand a aparut. Este gratuit si eu sunt foarte multumit de el, inainte foloseam nod32.
power34 întreabă:
anonim_4396 întreabă: