| rapidista a întrebat:

Care este cel mai stupid/urat status pe care l-ati vazut la cineva?

35 răspunsuri:
| cosmon a răspuns:

Sa aiba dnd sau sa fie idile! daca te deranjeaza sa primesti mesaje sau nu stai la calculator, atunci de ce mai intri pe messanger? Ca nu ai ce face? sau sa te dai mare ca lasi calculatorul deschis? pe ast anul o inteleg sad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

'Oare ma iubeste si pe mine cineva?sad'

Il are fix in acest moment un tip de la mine din lista.

Aseara mai era unul gen:
'hai fa date dreaku ca te iubesc sti doar ce esti asa proasta'

| poechce a răspuns:

Ftele imi bat in geam, nu aud, am t3rmopan. - gen cocalar
Nu vb cu nimeni, doar cu angryse simte el). - gen prostie

Şi să nu uităm de statusurile ce conţin versuri din Guţă, Salam şi Copilu' de platină laughing

| Andreea_8014 a răspuns:

"Dragul meu iubit tampit iti trimit din departare un cosciug si-o lumanare si ca semn ca te ibesc in cap ti le trantesc"

Prea stupid oh go on

| User a răspuns:

Alea in care apare o conversatie intre x si y. Adica ce ma intereseaza pe mine ce discuta x sau y?!

| Razvan a răspuns:

"Ai vrea sa ai talentul si arfele mele"
"Niciodata nu ve-ti ajunge la nivelul originalului"
"Toti prietenii falsi sa imi dea buzz...azi fac prezenta"
"Numai un idiot poate citi statusul meu daca eu sunt pe invizibil"
etc etc etc etc etc etc
Concluzia:Uneori e mai bine sa nu ai nimic la status decat sa arunci cu "inteligenta" in altii care au gresit cand ti-au dat addwinking

| Pinkyx a răspuns:

Intr`o zi am vazut la o fata un stts de genu:

"Sunt supy ca aseara cand am venit de afara, nu a fost nimeni acasa si nu am avut chei, am stat in fata usii si asa am plans.mai tarziu a venit mami acasa si asa m-am bucurat."
Lol. oh go on

| Puiutz a răspuns:

Hmm de exemplu thinking
"LOOOLrolling on the floor" na Doamne:-l... ce enervant e cuvantu` astalaughing.
"N`am bani de status i-am cheltuit pe avatar" devine plictisitoareee rolling eyes
"Fetele frumoase care vor sa vorbim BUZZ! "
Sau tot felullaughing...nu`i inteleg.
rolling eyes

| :x:Xj.b:X:x. a răspuns:

Toate cele de genu:"DND. dau gainile cu ruj! ":-J

| yodenymarya a răspuns:

Trista-i viata si pustie cand te caci si nai hartie laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cel mai stupid ii asta, il are o colega, pitipoancabig grin :"Eu telove struck, tu mano talking, daca si tu malove struck da buzz." Cum sa pui asa status la 17 ani?! Si cum sa folosesti atetea emoticonuri d`astea in loc de cuvinte?! Ahh`...oh go on.

| MM a răspuns:

Stupid mi se pare sa scrii la status ceva de genul : ' Cutarescu, cand intri da-mi buzz. vreau sa vorbesc ceva foarte important cu tine'. Asta poti sa o scrii direct celui cu care ai treaba si o sa vada offline-ul cand intra pe mess.

| BlackMan a răspuns:

Play pe matalaughing

| Verdunkleten a răspuns:

"Azi unicata maine copiata" e cam cel mai tampit lucru pe care l-am auzit in intreaga-mi viata. Desigur, "Cine vrea sa vb cu cel mai cool shukar buzz :X" si "Sunt o fetita tunata super dotatasmugsmugsmug" nu sunt departe de asta.

| madalinutza a răspuns:

De ex: Fara iubirea ta mor
adica daca nu te iubeste cineva trebuie sa te omori?laughing
sau
ceva de genu: sunt unic/unica.raised eyebrows
si multe alltelelaughing

| Ancutsa a răspuns:

Urasc statusurile de genu :

" suuunt plecaaaaata! " sau " iubi da boozz can` intriii! "
mi se pare stupid sa pui o mie de semnu exclamarii laughing

Sau textele alea luungi rolling eyes de dragoste. Ori scrii 2-3 cuvinte, ori faci romane [ ma refer la status ] oh go on

De exemplu am acum in lista una " eu si nooma eoo! "

laughing)))

Da. cam asta e.

pa-pa :*

| p0wer a răspuns:

Ma dispera statusurile gen sunt fitos/a si am arfe rolling on the floor) mor cand vad

| Bacemi a răspuns:

Am vazut mai multe. Cel mai mult detest pe cele care denota grandomanie. Oricine pune un astfel de status e fals.

| broscutsaaa a răspuns:

"doamne. prea tare faza de azi rolling on the floor) ai draq baieti ce ne-au urmarit :Orolling on the floor"

Stupiiiiid laughing)

| AvalohAlyn a răspuns:

Unele dintre statusurile care s-au zis aici sa sunt stupide de fapt nu sunt stupide sunt amuzante, ironice etc.
Cel mai mult ma enerveaza cele cu dnd, cele cu x-ulescu cand intri da buzz, mama ce tara a fost azi, dorm etc.

| Irina a răspuns:

"As long you know men, you know everything". nu pot sa imi dau seama ce in capul fetitei aleia.

| Aliyaa a răspuns:

,, dnd ma bronzez la lumanare"
,, dnd caut purecii e paduchii"
,, dnd bunika la pc nu da buzz ca se sperie"
,, numai idioti sunt online la ora asta"
,, dnd vorbeste in punga si cand ma intorc imi dai punga"rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te iubi:X:X:X:X
ubitu meu da buzz cand intri :X:X:X::*:*
Sunt tot timpul pe dnd
Nu vorbesc decat cu iubirea mea, puiutul meu
Astia nu mai stiu limba romana! Zau!?! Ce se intampla cu tara asta.Au innebunit si gainile!

| camellia a răspuns:

"Pusca si cureaua lata, ce femeie eram odata" laughing

| fl0r a răspuns:

Having sex, so DND! straight face

| maria1992 a răspuns:

Eu am cativa in lista cu statusurile astea : "laughinglaughinglaughinglaughinglaughinglaughinglaughing"raised eyebrows... de-a dreptul penibil, sau cu "pffff... ce viata, is f supy. iubi meu besk multtt. Da boozz cand intli:X" 8-) Doamne Dumnezeule! Sau mai sunt indivizi care trimit la toata lista ceva in genul " Am plecat all, ma duc la baitza, besck mult crizatzii mei si iubi meu" laughing Sunt PENIBILI! Dar tu, care a fost cel mai penibil status pe care l-ai vazut?

| alexutzu00791 a răspuns:

DND, dau de mancare la callaughing) asta e foarte amuzant. Statusurile stupide sunt ale pipitelor din ziua de azi. bine ca nu prea am multe valoroase in lista

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Acum are una la mine in lista."DND.ma uit la plasma si mananc pufueti"-stupidlaughing

| patricCia a răspuns:

" yooooooooooooooooooooy tu ce fain o fost! te besk de mor :X:X:X:X:X:X:X: :*:*:*:*:*:*:*:. hai sa mai merem si mahne :* big grin happy :* da da cum spui u {[( flapjack flapjack)]} " ma enerveazaa laughing)). Mai ales alea cu " te besk wakaaa :X:X:X:X" rolling eyes rolling eyes. Oooo si asta " foaie verde de bujor, tu dai buzz, eu dau ignore" rolling on the floor).

| aaaaaaa1 a răspuns:

"tu tu chiar nu vezi ca multa scoala si nimic nu realizezi " astai cel mai stupid status

Întrebări similare