Din comedie prefer mai mult seriale gen Frasier, Seinfeld sau It's always sunny in Philadelphia. Nu prea urmăresc filme din acest gen, nu noi cel puțin pentru că m-am săturat de glume stupide gen American Pie. O comedie bunicică pe care am văzut-o e "Death at a funeral" dar varianta englezească din 2007 nu porcăria americană de anul ăsta.
Horror? Ca film, "Salem's Lot" după romanul lui Stephen King dar iarăși, varianta din anii '70 nu asta mai nouă.
Mai bine te-ai uita la documentarul "A Haunting" de pe Discovery că îți garantez că e mai horror decât multe porcării care poartă nedrept numele genului.
Horror... inca mai caut un horror care sa te sperie intr-adevar.
Comedie : Dumb & Dumber.
Buna!
HORROR: Masters of Horrors : Copilul cu par balai.
COMEDIE: Superhero Movie.
P. S. te rog eu mai intai uita-te la ala comedia ca faci ceva urat pe tine de ras
Buna!
Pai horror`uri sunt foarte multe :
- Paranormal activity [ e ceva paranormal]
- The exorcist [destul de mult sange si oameni fara ochi etc. etc]
- The exorcism of Emily Rose [foarte mult sange]
- Drag me to hell [mdea, te sperie cu un spirit, blesteme etc.]
- Saw ))) [ cand te astepti mai putin]
- The grudge [Copii machiati foarte tare care reprezinta blestemul
- Psycho [ uita`te sa vezi ca te paranormalizezi si nu mai dormi]- cel mai tare
- Masacrul din Texas [ o familie de nebuni care te omoara, nu e cine stie ce]
Si comedii: - Cavalerul Negru e cea mai tare comedie
Si va fi unul zilele astea, duminica mi se pare, cu actorul lui Mr Bean, dar nu e in filmul Mr Bean, e doar acelasi actor care interpreteaza un prost. [pe antena 1 ]
Unii zic ca Familia Bundy e o comedie dar e numa' o prostie cu oameni handicapati.
Cel mai horror film:Bloody Mary poti sa te uiti ti tu la acest film
cea mai buna comedie: nu am film, dar ma uit pe Divertis
funda?
Cel mai bun film horror greu de ales pentru ca am vazut foarte multe si toate mi-au placut. Dar ca sa iti raspuns. la intrebare: "Unborn" a fost cel mai tare.Cat despre comedii..."The animal" cu siguranta .