Imi pare rau nu vizionez filme, eu ma uit la desene daca vrei pot sa-ti recomand ceva. iata un top 1o al celor mai bune film-uri, facut din punctul meu de opinie 2 punte
1. Dragonul american pe care il vezi pe jetix.
2.Secretul lui Sahron (din pacate acesta s-a terminat, era pe minimax) dar daca vrei poti sa cauti episoadele pe 3 de w.youtube.ro
3.Booby-era pe jetix dar s-a terminat
4. spioanele...(sunt episoade noi) pe jetix
5. fetitele powerpuff[adica care sunt in puff (adica miroase urat ele)era odata pe cartoon]
6.Gadget si Gadgetinii(este destul de ok)
7.caine rau (care musca)
8. piratul jack cel terbil (de frumos si fioros)
9. pisoiul eak (super de firma desenul si de calitate inferioara)
10. ce-i cu ANdy (super de firma.de gasca)
iti dau un site unde le poti vedea pe toate
3 de "w".haisictir.com
Mi-a placut foarte tare Apocalypto, mi s-a parut un film diferit fata de cele care ies ca pe banda la Hollywood.De asemenea, iti recomand si Sweet november, cu Keanu Reeves-un film emotionant; te face sa iti vezi partenerul de viata cu alti ochi.
The Green Mile - drama ( foarte frumos )
Once upon a time in America ( mafie )
RocknRolla ( 2008 - actiune )
The Last Don ( tot mafie, bun, poate la fel k Godfather )
Soul Men ( 2008, comedie l-am vazut ieri am ras cu lacrimi, ultimu film a lu` Bernie Mac )
Si ma mai gandesc eu pe parcurs iti mai zic
Ce mi-a placut mie si ce-mi amintesc in momentul asta:
actiune:
- War of the worlds
- Transporter 2
- Apocalypto
- Cronicile lui Riddick
comedie:
- My best friend's girl
- corky romano
- Big Stan
romatic:
- Twilight
- If only
- you've got mail
animatie:
- Madagascar 1
- Wall E
mai departe si alte genuri... data aviatoare
Un film care l-am vazut de multe ori si de fiecare data am observat ceva nou este "Requiem for a dream". E din 2001. e drama cu... nu mai stiu ce... "Fight club" m-i s-a parut interesant... si "Twilight" a fost super... ultimul e drama... fight club nu stiu ce gen e (nu le prea am cu filmele)... oricum... gasesti detalii despre ele pe www.imbd.com
p. s. vezi ca notele sunt date de americani... nu te lua neaparat dupa ele.
La animatie ar fi Spirit cu o coloana sonora Brian Adams, fara multa vorbaraie, la comedie Fifty first dates cu Adam Sandler si Drew Barrimore parca(e in acelasi timp si foarte romantic), la actiun Crank cu Jason Statham(cu o viteza incredibila) iar ca drama ti-as recomanda La vita e bella.
Sunt foarte multe filmele bune pe care le-am vazut si care m-au impresionat: amintesc doar "Requiem for a dream", "Butterfy Effect" si "The Secret" din care ai o "mostra" aici -> http://www.youtube.com/watch?v=_b1GKGWJbE8
Sweet November care a mai fost amintit de cineva- un film despre dragoste si altruism- daca te emotionezi usor, pregateste-ti un pachet de servetele :-). Aseara am vazut "Strania poveste a lui Benjamin...", ultimul film cu Brad Pitt- o poveste ciudata a unui om nascut batran, care intinereste pe zi ce trece, si care e nevoit sa ii vada pe ceilalti imbatranind...
1- Step Up Movie
http://www.youtube.com/watch?v=FEJHfq12m44
Gasesti o mica introducere pe site`ul ce ti l-am dat mai sus.
2-Step Up 2 Movie
http://www.youtube.com/watch?v=vngJ1pWXYnU
*Acesta este un film[partea 1, 2] de dans cu Channing Tatum si Jenna Dewan.
Si acum sa trecem la partea intunecata a filmelor.horror:P
1- House of Wax[Casa de ceara]
Regia: Jaume Collet-Serra
In rolurile principale:Elisha Cuthbert, Chad Michael Murray, Brian Van Holt, Paris Hilton, Jared Padalecki
Gen: Horror
http://www.youtube.com/watch?v=CorVN11GH9A
Cuprins:Cativa adolescenti fac o excursie la un mare meci de fotbal si hotaresc sa isi puna corturile in paduri, cu o noapte inainte. Au masini frumoase si se imbraca bine, asa ca am putea presupune ca au o carte de credit ca sa sa stea la un motel… Carly (ELISHA CUTHBERT) si Paige (PARIS HILTON) descopera a doua zi de dimineata ca una din masini a fost fortata. Pana la urma, gasca se indreapta spre un orasel numit Ambrose. E un loc infricosator, pustiu, cu o benzinarie, o biserica, un cinematograf si o Casa de Ceara, unde oamenii par reali, atat de reali… Aceasta Casa de Ceara le va schimba vietile pentru totdeauna. Tinerii ii descopera misterul si incearca sa invinga raul, pentru a nu deveni ei insisi exponate de ceara. Filmul este o repunere in scena a clasicului „House of Wax" din anul 1953, de aceea a atras nenumarate critici, ca orice alt remake. Oamenii incep sa moara abia dupa 45 de minute, spun criticii. Buuu! Cuthbert si Hilton nu reusesc sa ne sperie. Filmul este plin de clisee horror, fiind prea predictibil. „Casa de ceara" imbraca intr-adevar toate formulele horror: nu lipsesc deciziile proaste si sociopatii care nu sunt niciodata impresonati de frumusetea starurilor feminine (De parca un psihopat mascat n-ar cere si el un autograf mic de la Paris Hilton, inainte de a-i lua capatana cu o secure…) Totusi, oamenii incep sa moara cand ajung la Casa de Ceara. Si nenea cel rau face cateva lucruri de-a dreptul infricosatoare. Singurul actor care nu doar pare convingator, dar pare ca se simte si bine in rolul lui este Chad Michael Murray. Chad este oaia neagra a „familiei", dar este mai putenic decat ceilalti, reusind sa salvezi cativa dintre ei. „Casa de ceara" din 2005 nu este un film atat prost. Pana la urma, reuseste sa fie destul de inspaimantator si devine chiar interesant. Spaima nu este singurul instrument de masurare a succesului filmelor de groaza. Ea este un sentiment pe care il avem in doze mai mari sau mai mici, in functie de mediul in care am crescut, de influentele pe care le-a avut mediul asupra noastra. Depinde si din ce tara suntem. In Romania, scenele de groaza ne fac din ce in ce mai familiari cu filmele de acest gen, de aceea ele nu ne mai starnesc mari emotii…
2- Saw [1, 2, 3, 4, 5, 6] Puzzle mortal!
http://www.youtube.com/watch?v=yidYdiNQ20A
Mentionez ca Romania a interzis difuzarea filmului Saw [Puzzle mortal], desi alte state precum Franta si Suedia a retrictionat thrriler-ul doar pentru tinerii sub 16 ani.Comisia de rating de la noi din tara si-a motivat decizia spunand ca filmul contine scene cu un continut excesiv de cruzime si sadism.
DK N`AI VZT RRRrrrr! N`ai vzt nimic :p cea mai tare comedie. cat am putut sa rad ) e francez, tema=epoaca de piatra(merita vzt, garantez eu pentru el)dp ce il vedeti sa`mi lasati msg cu parerea voastra despre el... apoi eurpotrip(comedie)mai e frum si Sexdrive(tot comedie mortala)...horror: nici nu`mi mai amintesk bine ca am vzt vara trecuta 200 si ceva de filme numai si numai horror in fiecare noaptea ma culcam la 5 dimi.adica vedeam vreo 3 filme p noapte cateva exemple de vzt ar fi..."dead silence", "Boo", "5ive girls".ma rog si actiune frumoase de tot "hitman", "transporter 3", "death race", "undisputed 2" deci super filme de actiune :X unu interesant "Pathology" si km atat.dk imi mai amintesk sau vad vreun jmeker va zic ...
Cu siguranta Titanic, Romeo and juliet, Sweet november, love story, britanic, cyti of angeles( drame) under the mountain, activity paranormal, casa de ceara, omul lup(horror), amurg, new moon, fostele iubite ale iubitului meu(romantice), Piratii din caraibe, raul ucigas, o vedeta detectiv, lupta surda(aventuri). Sper din suflet sa_ti placa. La revedere.
Cu siguranta Titanic ,Romeo and juliet, Sweet november, love story, britanic, cyti of angeles( drame) under the mountain, activity paranormal, casa de ceara, omul lup(horror), amurg, new moon, fostele iubite ale iubitului meu(romantice), Piratii din caraibe, raul ucigas, o vedeta detectiv,lupta surda(aventuri). Sper din suflet sa_ti placa. La revedere.
Eu va recomand la categoria horor Wrong Turn 1, 2, 3 este forte tare filmele.
la actiune nu stiu ce sa va recomand.
comedie va recomand EuroTrip e super filmul. atentie filmul este sub 15 ani dar este o comedie foarte tare
la categoria S. F rcomand Razboiul lumilor e forte tare, filmul a fost divuzat si de pro tv de freo 2 ori.
cam atat deocamdata daca mai vad filme belea va spun.
Bafta l-a vazut filme!
Rodica25 întreabă:
consilierindragoste întreabă: