FunkyMt2 Mt2Gx EmpireMt2 Gl0balMT2 FinalMt2 ClujanMt2
Funde pls!
pE Toate am facut 99 cu GA sunt super marfa
As vrea si eu un metin bun de care sa nu te plictisesti stiti vrunu?
si sa aiba rate bine bns la fel si itm 2013
Metin2-Evolution
faci repede bani armele evolueza din altele mai mici.
Alea mici costa in jur de 50kk-30kk
Cresti ff repede pana la lvl 150 de acolo cresti cam greut Ma cheama TheSuraKil
Sper ca ti-am fost de ajutor
Metin2dx e gm mode merge cu coduri uite aicea site http://metin2dx-remix.ucoz.com/
Incearca un metin privat cu mc sunt cele mai tari cauta unu cu lv max 200 si ceva e cel mai tare
Dupa parerea mea de expert metin2:D iti recomand metin2 new world http://newworld-mt2.dyndns.org/site/ e pvp nu-i 24/24
Cel mai tare este MT2 Hammer sv 1, e lv maxim facut tu doar trebuie sa iti bonusezi armele si armurile si accesorile. Daca ai nevoie de ajutor ma cheama AndreiShAtat
Cred ca cel mai bun metin2 privat si pe care il joc acum este 4yoursmt2.ro incercati macar un pic sa il jucati si va asigur ca o sa va placa
Sal incearca un joc nu metin2 un joc numit lol deci lol se cheama sau daca nu energy mt2 sau h1n1mt2
We fratilor ce metin ziceti voi este panarama avti item bune din prima la preturi de nimic asta nu-i metin ai panarama jucati mt2 tin sa vedeti ce cool e acolo nu va da mura-n gura in 3 zile faci 70 si acolo nu ai pose la eng de armuri
Ma,toti ati zis hammer, mondial...gx..etc.si alte prostii, dar nimeni nu a zis nimic de vipstyle metin2, din otel faci smarald de 75, apoi otel albastru de 80, si din ala o armura argintie subtire(nu stiu daca o stit), iar din otravita. dupa nu stiu cate evoluari faci rinata, nu stiu din sirius ce se face ca inca am batalie +9 eu, iar la eventuri, sunt 2 posturi de GM, care posibil se castiga la OX, un post s-a castigat deja la O ca erau 3), si uneori la OX, premiul este MD-uri sau Yangi, deci incercati-l pe asta, si app, fiecare caracter are 6 skilluri
app eu am momentan lv 85 ca nu am stat sa cresc.mi-am facut farmer pentru bani sa fac smaraldu ca trebuiesc perle rosie la fiecare +(150kk rosia)..MoDPvM ma gasiti in joc
Cel mai tare metin eu as zice ca e hammer si cel mai naspa inushi dar stiu numai careva metine deci nu ma judecati!
Eu zic ca United mt2 cresti repede i sv fain sau poti sa incerci si hammermt2. funda?