anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Care este cel mai terifiant film vazut de voi vreodata? Deci, sa nu fie cu sange, crima sau altceva. Gen: Activitate Paranormala as vrea, sa nu mai poti sa dormi, si orice miscare sa o interpretezi altfel. Multumesc mult.

18 răspunsuri:
GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Încearcă final destination 1 2 şi 3 al patrulea numai e bun de nimic.
Uită-te la The Others

| dracdeingerash a răspuns:

Sincer pentru mine a fost Paranormal Activity big grin din punctul de vedere al unui film horror nu este cine stie ce, dar privit ca o posibila realitate (ceea ce nu este appo de ce cred uniiwinking ) te sperie ca ar putea sa fie cineva bantuit si apoi posedat big grin oricum eu l'am privit noaptea laughing tipetele alea si efectele sonore in general erau terifiante...cand aveam nevoie la toaleta aprindeam toate becurile din casa pana la baie laughing incepusem sa am pareri ca se aud questii si se vad umbre laughing nu mai spun ca am dormit cu spatele lipit de perete si fata spre extremitatea libera a patului ca sa "fiu in siguranta" rolling on the floor

| liliana096 a răspuns:

Fragile, Paranormal Activity

| madutz1313 a răspuns:

Pai am vazut the grudge 2 si nu-mi mai trebuie bine era ca o fantoma care lua oamenii la ea vroia sa se razbune fiindk sotu ei o batea si pe ea si p kopkil si pana cand au murit si acum bantuie oamenii

| Romancutza a răspuns:

Numere fatale.

| LiaGore a răspuns:

Fenomene stranii(de fapt e o emisiune)

| dulceata_5297 a răspuns:

Numere fatalekiss

| yunnyaaa a răspuns:

Uita-te la Fenomene Stranii, pe Discoveryhappy vineri de la 10 parcathinking

| daddu a răspuns:

The Mist... Daca nu ai de gand sa te uiti la tot filmul adica finalul e Genial.

| liliana096 a răspuns:

Numere fatale sau The knowing este un thirller, nu horror.

| alexa_7774 a răspuns:

The Grudge. e superhappy

| Fvn a răspuns:

The boy in striped pyjamas

| MarrySweet a răspuns:

Iti recomand sa te uiti la The Shuttle asta da film de groaza...

| ioana181 a răspuns:

The human centipede...

| xSoaked a răspuns:

Numarul 23 e ce iti trebuiewinking e genial filmul si nu e cu sange, crima etc. la filmul asta chiar ca orice miscare o interpretezi altfel thinking

aqualuna
| aqualuna a răspuns:

The Entity, e un film mai vechi, interzis celor sub 16 ani, despre o femeie care este urmărită, hărţuită, agresată de o entitate invizibilă. Fără sânge, fără crime, fără morţi cumplite, doar groază pură, mai ales că ni se spune, la începutul filmului, că e inspirat de un caz real...am avut coşmaruri după ce l-am văzut, şi-acum mă înfior când mă gândesc la aşa ceva.

| liliana096 a răspuns:

The haunting in Connecticut mai este genul pe care il vrei u asta cred ca este perfect si cele pe care le-am mai spus.

| Emrys0 a răspuns:

Recomand filmul Altitude (Altitudine).