Existi doar in ceea ce faci (Federico Fellini)
Puterea de a iti aminti s-a opus puterii de a uita, o conditie necesara existentei umane (Saint Basil)
Sanatatea consta in pacea cu temperamentul (Alexander Pope)
Viata nu este numai pentru a fi în viaţă, ci să fie bine. (Marcus Valerius Martial)
Sănătatea este ca banii, niciodata nu vom avea o adevărată ideea de valoarea sa până când o vom pierde. (Josh Billings)
Viaţa este căutarea nimicului dupa ceva. (Christian morgnster) Nu trebuie să fii trist că n-ai fost remarcat. Fii trist că n-ai făcut nimic remarcabil.
Prietenia sfârşeşte acolo unde începe neîncrederea. Seneca
Adevărul e stăpânul nostru, nu noi stăpânim adevărul.
Adevărul este o flacără atât de luminoasă încât mulţi oameni nu-i pot suporta lumina. Unii închid ochii ca să nu-l vadă, iar alţii fug ca să nu fie arşi.
Dragostea este intelepciunea nebunului si nebunia inteleptului.
Samuel Johnson
cam astea sunt. sper ca este kk...kKk?
"Nu te teme de clipă! aşa cântă glasul eternităţii". Rabindranath Tagore "Adevărul este o eroare exilată în eternitate." Emil Cioran "Nemurirea este o concesie de eternitate pe care moartea o face vieţii." Emil Cioran "Timpul este...
Fundita?
*Fara energie nu poti merge mai departe; fara efort nu poti avea niciun merit; fara sinceritate nu dureaza nimic; fara loialitate nu poti avea afectiunea; fara politete nu poti fi respectat. Pentru ca politetea rafineaza spiritul, dupa cum muzica rafineaza interiorul.
Am mai multe!
Să ai întotdeauna două animale de călărie: răbdarea şi prudenţa. Răbdarea te vesteşte şi prudenţa te păzeşte. Prudenţa este arta de a controla riscul.
"Daca nu dadea Ceahlaul 4 goluri, castigam noi cu 1-0!" -este o replica spusa de unu` de la Electroputere Craiova, dupa meciul Ceahlaul-Electro 4-1.
"Nu exista prieteni, doar momente de prietenie","Pe om trebuie sa-l duca capul la toate...ca doar de'aia are p**a","Trust is like a paper. Once it's crumpled it can't be perfect again." si am mai multe..
Buna Ioana :X!
Citatul meu preferat este :
Inca am un suflet de copil care refuza sa creasca, mi-e egal cu 0 ce zice lumea asta proasta !
Bafta si numai bine!