Al meu de fapt e geanta din aia gen postas
E neagra cu albastru inchis, cu multe buzunare.
Are o imagine cu "The nightmare before Christmas" nu stiu daca ai vazut filmul.
Si mai are cateva insigne, stuff like that si cateva panglici legate de mine la fermuare.
E really cute.
Bună!
Mie îmi plac toate culorile, în special albastrul, galbenul, verde și albul.
Păi ghiozdanul meu e albastru cu buline galbene și albe, și am mai pus eu câteva insigne. Un strop de creativitate.
Tu?
Ghiozdanul meu este
Pai culoarea mea preferata e rosu iar ghiozdanul meu e tot rosu si semnul de la adiddas.
Verdeee pai am vreo 5, dar cel de acum e rosu si nu are desene scrie doar firma.
Culorile mele preferate sunt cele ale curcubeului...cu totul ca recunosc ca bleu sau verde ma incanta foarte mult.
Ghiozdanul meu este KAKI si are un ursulet de la Duobaobear.
Cu ocazia asta mi-am adus aminte ca trebuie sa-mi cumpar ghiozdan nou )
Culoarea preferata e turcoaz:X:X:X.ghiozdanul meu e negru cu rosu. e de la mirano
Culoarea mea preferata este albastru, ghiozdanul meu nu are imagini si este rosu
Culoarea mea pref e albastru profunddd :X sh ghiozdanu meu e maro cu cercuri bleu sh albe :X:X:X e superam dat 2 milioane pe el :X
Verde! ghiozdanul meu este negru, n-are imagini, are o sigla a firmei ceva nu-s...
Culoarea mea preferată este albastru.
Am un rucsac. Are modele florale. Este colorat în alb, roz şi verde. Firmă: JanSport.
Culoarea mea preferata este coraiul(o combinatie intre portocaliu si rosu) http://2.bp.blogspot.com/....../corai.jpg
Ghiozdanul meu este gen"geanta postasului" :D adica cu o toarta pe umar, este negru si cu mai multe flori roz intr-un colt :x
Culoarea mea pref este MOV
Iar de ghiozdan. cand aveam era unu portocaliu Parca
Acum am geanta si ii neagra :d
annemarry_1498 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
DaciaRomania întreabă: