| daydreamer a întrebat:

Care este diferenta intre stick-urile de memorie USB? Am gasit pe un site unele cu capacitate de 8 gb in jur de 22-24 lei si pe un alt site cu capacitate de doar 4 gb la 20-22 lei. Pot fi unele mai bune decat celelalte? Sau depinde de producator?

Răspuns Câştigător
| k3R0seN a răspuns:

Depinde si de producator dar difera de la clasa la clasa. Sunt 3 clase de stick-uri.Cel de clasa a3-a sau clasa III ese mai ieftin.Cel de clasa 1 este mai scump din diferite caracteristici. Poate rezinsta la apa sau stocheza mai repede.Bafta.P.S:Recomand stick de clasa 2 este si mai ieftin si se aseamana cu cel de clasa 1.

10 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Depinde de constructie si de viteza de transfer. Iti spun pe propria experienta: nu merita unul ieftin.

| SrX a răspuns:

Producatorul fixeaza pretul! si eu am intalnit asa! dar nu exista diferente! toate sunt la fel! iti recomand sa ti-l iei pe cel de 8 gb chiar daca producator diferit dar tot la fel sunt facute laughing).

| Ionica9119 a răspuns:

Conteaza firma de care este produs acel stick USB. Mai conteaza de asemenea viteza acelui stick USB. De asta exista diferenta asta de pret dintre un stick de 4GB si unul de 8GB. Eu am gasit undeva un stick de 4GB la un pret aproape identic cu unul de 16GB. 55 de lei adica. Iti dai seama ce calitate buna are ala de 16GBhee hee

| guardian18angel a răspuns:

Din cate stiu eu, este usb 1.0 care este destul de slabut cand vine vorba de transfer de date, apoi usb 2.0 care-i mai bun si, evident usb 3.0 care-i si mai rapid.

Dupa cum stii, cand transferi date de pe usb pe pc si invers, viteza nu e asa mare pe cum ai transfera dintr-o partitie in alta.

Sunt usb-uri care permit transfer mai rapid sau mai lent.

| Andrei1099 a răspuns:

Depinde de producator intr-un procent mic, diferenta de pret este data de capacitatea de stocare si viteza de copiere.Adica un stick de 8gb poate costa aproape cat unul de 4gb difernta este ca cel de 4gb copiaza mai repede, de aceea este aproape la fel de scump.Eu am un stick de 2 gb pe care am dat 40 lei si unul de 8 pe care am dat 25 lei.este mai rapid cel de 2 gb.

| BadWaffle a răspuns:

Depinde de producator, tipul de carcasa. design

| 1997biju a răspuns:

Cel de 4gb e de firma mai scumpa si cel de 8gb e mai puternic de ia-ti un 8gb

| Rapyto a răspuns:

La stick uri nu prea conteaza producatorul sau altceva, doar memoria. Depinde de unde cumperi, daca te ai fi uitat pe acelasi site n ai fi gasit la fel. Poate era reducere sau alte situatii si vroiau sa le vanda.

| Csenon a răspuns:

Conteaaza banda de transfer. mai

| Nykku22 a răspuns:

Depinde de producatorul care il comercializeaza si totodata de calitate. Ma ajuti te rog cu un vot pe acest link: concurs.focsanii.org/concurent-Niculici Florin.html (trebuie dat voteaza pe site ca votul sa fie valid)