Pai eu am mai multe dorinte marete, insa as vrea ca familia mea si eu sa traim sanatosi si sa ajung cantareata sau desinger.
Sa ma imbogatesc. Dar sa am atati bani incat sa pot cumpara orice si sa nu se mai termine
Acum serios, nu asta e visul tuturor?
In ultimii ani, pe langa anumite dorinte materiale de care nu le-am spus parintilor, pentru ca stiam ca nu merit, mi-am dorit mereu sa putem fi o familie mai unita, sa petrecem mai mult timp impreuna, pentru ca sunt singurul lor copil si desi sunt groaznic de ocupati, as vrea sa-si faca timp pentru singurul lor copil adolescent care are nevoie de sfaturi si alinare.
Dorinta mea cea mai mare este...hm.M`am inscris intr-un proiect (419). Nu cred ca stii despre ce e vorba si in momentul de fata dorinta mea este sa nu dezamagesc pe nimeni...
Sincer sa fiu, cea mai mare dorinta a mea, care este imposibil de realizat, este ca la mine in familie sa nu mai existe certuri. Pur si simplu ma extenueaza psihic certurile dintre parintii mei.Numai ca este doar un vis ce nu se poate implini...
Pfff.pai acum sincer.sa devin cantareata sau chiar actorita...asta ar fi visull meu:X
Sa am un laptop cat de mic dar si bun. Miar placea al treilea laptop:http://laptop.3e.ro/DeLL?gclid=CNXdyqq_sqYCFUOBzAodWQ7eYw
Floarerosie întreabă:
cineva_8314 întreabă:
Isabelamaria21 întreabă:
MaryaSiAtÂt întreabă: