Mie imi plac trandafirii pentru ca sunt floi neintelese care sut prezente si cand plangi si cand razi, pentru ca se potrivesc oricarui fete cu ajutorul culorii -trandafir rosu-fete pline de viaata tandre galben-fete timide, gingase portocaliu-fete pline de umor, sufletista alb-pure, unice
Toate florile imi plac, stau la casa, am foarte multe in gradina, de la ghiocei, branduse, toporasi, viorele, narcise galbene, albe, zambile (albe, albastre, mov), lacramioare, floarea pastelui, lalele in diferite culori, bujori, trandafiri in diferite culori, liliac(mov si alb), iasomie, manusa maicii domnului, petunii, crini albi, portocalii si rosii, infloresc pe rand si sunt o incantare pentru noi.
Magnolia. Miroase frumos e decorativa florile sunt minunate atat cele albe cat si cele move! le ador!
Laleaua pentru ca este o floare foarte frumoasa, ce aduce cu gingasia primaverii .
Buna, toate florile sunt superbe, cel mai mult insa imi plac trandafirii, orhideea, lalelaua, crinul...
Gladiolele si calele imi plac cel mai mult pentru ca sunt deosebite si au o oarecare putere, rezistenta si puritate(cea din urma calitate o au, mai ales, calele)! Asta imi transmit!
Imi plac trandafirii mai in special, este o floare speciala seamana cu oamenii este usor de ranit si totusi este atat de periculoasa si asemenea frumoasa
dar imi plac toate florile pentru ca ele pot alina pot imbucura sau pot ucide ele reprezinta iata (cum am spus mai sus sunt ca oameni)
1 lalele
2 trandafiri
astea imi plac cel mai mult, dar lalelele pur si simplu le ador
nu stiu de ce, au ceva special
Floarea mea preferata e gaina. De ce? Fiindca e pufoasa.
Acum serios, alta treaba nu aveti, in afara de a pune intrebari stupide?
Trandafirii rosii sunt florile mele preferate deoarece semnifica romantismul si pasiunea.
Nu pot zice am o floare aparte preferata, imi plac toate, dar cel mai mult bujorii, ca au o floare mare, rosie, trandafirii rosyy ca exprima iubirea, zambilele la miros, si frezele