anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Care este floarea voastra preferata? Si de ce?

Răspuns Câştigător
| zuzu. a răspuns:

Mie imi plac trandafirii pentru ca sunt floi neintelese care sut prezente si cand plangi si cand razi, pentru ca se potrivesc oricarui fete cu ajutorul culorii -trandafir rosu-fete pline de viaata tandre galben-fete timide, gingase portocaliu-fete pline de umor, sufletista alb-pure, unice

19 răspunsuri:
mira
| mira a răspuns:

Tuberoza.Trandafirii galbeni.

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Toate florile imi plac, stau la casa, am foarte multe in gradina, de la ghiocei, branduse, toporasi, viorele, narcise galbene, albe, zambile (albe, albastre, mov), lacramioare, floarea pastelui, lalele in diferite culori, bujori, trandafiri in diferite culori, liliac(mov si alb), iasomie, manusa maicii domnului, petunii, crini albi, portocalii si rosii, infloresc pe rand si sunt o incantare pentru noi.

| Razvan a răspuns:

In fiecare zi imi place alta floarehee hee
Azi imi place garoafaday dreaming

| Malvina24 a răspuns:

Magnolia. Miroase frumos e decorativa florile sunt minunate atat cele albe cat si cele move! le ador!

| Elena1234456 a răspuns:

Laleaua pentru ca este o floare foarte frumoasa, ce aduce cu gingasia primaverii happy.

| monyk a răspuns:

Buna, toate florile sunt superbe, cel mai mult insa imi plac trandafirii, orhideea, lalelaua, crinul...

| FeFy` a răspuns:

Buna scumpo! :*

Poi trandafiri ca sunt niste flori superbe!

Bye, te pup! :*

| annie_9752 a răspuns:

Gladiolele si calele imi plac cel mai mult pentru ca sunt deosebite si au o oarecare putere, rezistenta si puritate(cea din urma calitate o au, mai ales, calele)! Asta imi transmit!

| dyddyyyx18 a răspuns:

Trandafirii si zambilelewinking

| Zâmbărici a răspuns:

Trandafirul rosu!big grin

| Seline a răspuns:

Magnolia.

| T. AC a răspuns:

Imi plac trandafirii mai in special, este o floare speciala seamana cu oamenii este usor de ranit si totusi este atat de periculoasa si asemenea frumoasa
dar imi plac toate florile pentru ca ele pot alina pot imbucura sau pot ucide ele reprezinta iata (cum am spus mai sus sunt ca oameni)

| IepurasulBrunet a răspuns:

Imi plac toate florile, dar mai ales crinii. Au ceva special.

| drumurile a răspuns:

1 lalele
2 trandafiri
astea imi plac cel mai mult, dar lalelele pur si simplu le ador
nu stiu de ce, au ceva special

| No.More.Sorrow.:) a răspuns:

Floarea mea preferata e gaina. De ce? Fiindca e pufoasa.
Acum serios, alta treaba nu aveti, in afara de a pune intrebari stupide?raised eyebrows

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Trandafirul pentru ca miroase foarte mumos!happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Doar florile de primavara ale pomilor imi plac. Atatbig grin Florile asa in general nu-mi placbig grin.

| iza_6264 a răspuns:

Trandafirii rosii sunt florile mele preferate deoarece semnifica romantismul si pasiunea.

| alexya_1759 a răspuns:

Nu pot zice am o floare aparte preferata, imi plac toate, dar cel mai mult bujorii, ca au o floare mare, rosie, trandafirii rosyy ca exprima iubirea, zambilele la miros, si frezelehappy

Întrebări similare