Asi vrea sa sitesc gandurile prietenilor pentru ca imi voi da seama ce gandesc. Asi vrea sa fiu invizibila ca sa merg oriunde vreau eu. Asi vrea sa opresc timpul, ca sa ma gandesc de 2 ori inainte de a face o prostie.Asi vrea sa controlez corpurile celorlalti ca nimeni sa nu fie umilit. Asi vrea ca in lume sa nu existe ura, tristete sau gelozie.INTR-UN CUVANT : totul
Cel mai mult mi-ar placea sa pot calatori in timp. As avea atatea de schimbat... Atatea de inteles...
Ahh nu ma pot decide intre a putea sbura si a vedea prin haine pereti etc sau sa fiu invizibila
O da si sa vad prin caiete pentru a putea copia la teste si mai ales sa citesc gandurile altora asa as putea afla cine ma iubeste
Sa fiu invizibila sa zbor sa pot face lucrurile sa se miste cu puterea minti multe:X
Sa citesc gandurile celorlalti
asa as putea sa stiu ce gandesc despre mine si despre altii, si la lucrari as avea o gramada de variante de raspunsuri.
tu ce ti-ai dori?
As vrea sa influentez natura, sa fie tot timpul vremea pe care mi-o doresc, sa stiu cum sa ma imbrac, sa nu apara surprizele ploii sau a iernii...mai stiu eu...
Rombix întreabă: