Buna.
Eu am mai multe:
1.Intr-o zi la scoala un coleg se prostea prin clasa.O colega ii spune sa se opreasca.El continua si ea insista.El saturandu-se de comentarile ei, ii spune:"Taci fa! Du-te si s**e **** lu' X.(nu dau nume).Si chiar atunci a intrat profesoara de romana.Si colegul a petrecut o ora in biroul directorului si dupa a injurat de mama focului .
2.La sfarsitul anului scolar am fost cu clasa la Slanic.La cina, o colega se impiedica de piciorul mesei si se rupe.Toata mancarea a ajuns la ea in cap si a luat 3 zile sa ascunda mirosul de sos de rosii cu usturoi.De asta are porecla imputita .
3.Eu cu un coleg am facut un pariu cam stupid.El m-a pus sa strig in gura mare pe hol:"Profu' de religie este o varza".Am facut prostia asta si tocmai atunci avea ora la noi.El m-a intrebat:"Cine-i varza?".Fac ochii mari si zic:"Eu!". Toata scoala radea de mine.
4.In pauza ma asez pe catedra.Catedra find foarte veche, se rupe! Toata clasa a ras de mine, pana si diriga .Dar a trebuit sa dau 3 milioane! W.T.F!
5.In ora de istorie colegul de banca zice o gluma amuzanta.Eu rad cu toata pofta, impreuna cu ei, dar am uitat ca profesoara era in clasa si ne-a articulat rau de tot.Ne-a dat cu Sfanta Ana peste mana(Sfanta Ana find o rigla mai lunga din lemn ), si va imaginati ca ne-a si ascultat, dar noroc ca ea vorbea la telefon si un coleg mi-a soptit tot si un prost i-a zis si mi-a pus un 5! W.T.F(again)!
6.La ora de chimie nu eram atent pe unde merg si ma impiedic de dulap si el cade cu tot ce este in el! Profa m-a certat jumatate de ora si a trebuit sa dau din nou 1 milion! Si in pauza am injurat de mama focului .
Cam atat! Ale tale care sunt?
Pa.
alexandramara întreabă:
Isabela_6206 întreabă: