| DeMentaa a întrebat:

Care este intrebarea voastra fara raspuns? a mea este De ce nu putem sa ajungem la cer?

14 răspunsuri:
nony
| nony a răspuns:

Sunt curios daca fata care s-a masturbat cu periuta a ramas insarcinatá? thinking
Mareeeee mister.

| Razvan a răspuns:

De ce urasc oamenii

| Gabystelistu95 a răspuns:

De ce ne scobim in nas? laughing

Zbenguici
| Zbenguici a răspuns:

Nu ai folosit niciodata avionul?

| adriana_sw33ty_angy a răspuns:

De ce latra in fiecare noapte cainii vecinului? thinking ca al dracul de pot inchide un ochii! laughing pe bune ca nu-i gasesc raspunsul! laughing rolling on the floor

| Casiana a răspuns:

De ce cerul este albastru?
De ce ziua nu sunt stele?
De ce nu putem vedea ce exista dincolo de cer?
De ce nu putem atinge norii cu mana?
De ce nimeni nu ne poate raspunde daca exista viata dupa moarte?
De ce atunci cand ne este teama de ceva acel lucru se si intampla?

Sunt multe...

Pa, pa!

| aysun a răspuns:

Intrebarea ta este cu raspuns, daca ai studia putin fizica si ti-ai da seama de ce mama naibii nu poti sa zbori. GRAVITATIE!

| deejayra a răspuns:

De ce ne mananca nasul cand avem mainile unsuroase sau murdare.Asta ma intreb mereubig grin...sincerlaughing

| vladutz00 a răspuns:

Care o fost primul, oul sau gaina? laughing

Răspuns utilizator avertizat
| Aurelia a răspuns:

De ce nu am dreptul la fericire? Si poate ca are raspuns, dar cel care trebuie sa-mi spuna asta este Dumnezeu:-

| pisoias29 a răspuns:

Pentru ca noi nu am fost conceputi pentru asta... Dumnezeu a decis sa le dea pasarilor aripi, in schimb noua ne-a dat ceva si mai minuntat: darul de a putea vorbi happy nu ne putem impotrivi...ai putea ajunge la cer cu avionul sau cu parasuta, cu balonul cu aer...happy pur si simplu nu asta este scopul nostru in viata, de a zbura. hmm o intrebare fara raspuns..."Cum este viata de dupa moarte?"...happy...la aceasta intrebare nimeni nu poate raspunde concret si sigur, pentru ca aflam asta abia dupa ce murim happy

| vintagegreen a răspuns:

de ce nu ne putem citi gandurile altora?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce este dincolo de capatul universului?winking