| UnicornsAreLove a întrebat:

Care este mai puternic leul sau tigrul?

Răspuns Câştigător
| Dumb0 a răspuns:

Aici am vazut numai : leul (regele junglei)... Dar credeama ca un tigru este mult mai bun, e mai rapid, mai puternic simai destept, pe leu il incetineste coama aceea foarte mare, am vazut un tigru batand 3 l-ai pe youtube dar nu mai stiu cum se numeste... a da si un documentar in care spunea ca tigrul este in varful lantului tropic. big grin

| Ligiuka a răspuns (pentru Dumb0):

SA iti spun ceva. Tigrul e mai puternic deoarece el e mai puternic si mai mare decat leul! ..Intr'o lupa dintre tigru si leu cine credeti cas castica... EVIDENT TIGRU.Credeti ca daca leul e regele jungel si ca are coama aia ca i face capu mare i mai bun.da nu i adev... poate arata ca tigrul e nu stiu cum.dar tigrul e mai piuternic si mai mare ca tigrul normal..sa stiti

| Mario20106 a răspuns (pentru Dumb0):

Bro leul dacă te uiți pe internet sa bătut cu 4 tigri sa bătut poti cauta pe YouTube dacă nu ma crezi

46 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Tigrul.

| Petronela a răspuns:

Leul

| blue95 a răspuns:

Leul

| Alexandraaaaa2696 a răspuns:

Buna. Eu zic ca leul.Doar este "regele" junglei.laughing

| alexxy_8614 a răspuns:

Buna zic ca leul pentru ca este regele junglei laughing asa stiu papa

| UnicornsAreLove explică:

La leu se spune regele junglei dar tigrul traieste in alt loc si multi mi-au spus tigrul e mai puternic

| Poinsettia a răspuns:

Papagalul.

| Nik a răspuns:

Teoretic leul este mai puternica dar depinde si ce intelegi prin puternic... daca te referi la cel cu muscatura mai apriga atunci este tigrul dara daca te referi la cel mai rezistent este leul

| Serendipity17 a răspuns:

Eu zic ca leul...

| Gosh. a răspuns:

Leul

| masterblaster a răspuns:

Leul ca animal Tigru(Euro) ca bancnota tongue

| just for me a răspuns:

Http://www.220.ro/animale/Tigru-Vs-Leu/vzmnypJkzy/
http://www.220.ro/animale/Leu-Si-Tigru-Se-Bat/5prkYh1PnP/
as zice ca leul, este regele junglei, probabil forta lui este mai mare si este si ma dur;)

| just for me a răspuns:

Adica leul ca si putere, tigrul este mai rapid si mai agilwinking

| LaLaLakin a răspuns:

Leulhappy

| AudAlbNegru a răspuns:

Porcul laughing

| KULLER a răspuns:

Daca ai in vedere de animal sau de bancnota... oricum leul e mai puternic

| EcstasyW a răspuns:

Tigrul dar daca ar face skandenberg cred ca leul invinge

| DyaTigress a răspuns:

Tigrul este mai puternic. Uitati-va la documentare si o sa vedeti ca leul se retrage din lupta mereu, dupa ce primeste o bataie zdravana de la tigru. Desi este numit "regele junglei", in fata tigrului, pierde.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

As spune ca leul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dumboo, "lantul trofic".

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca leu e regele tigru al mai poti amblanzi dar cu leu nu prea merge deci leu tot leu ramane rege

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tigrul

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Leul si asta s-a dovedit de multe ori

| Ligiuka a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu este adevarat. Tigrul e mai mare si mai puternic!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tigru mai bun ca crocodil, crocodil mai bun ca leu laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt din o familie de bogatasi. si meam cumparat un leu si un tigru si un elefant. elefantul l-a lovit cu trompa pe tigru. si s-a vindecat apoi la cotonogit pe leu

| Gabi_Moldovan_1993 a răspuns (pentru anonim_4396):

Daca tu ai cu parat un tigru si un leu si un elefant iti dau cat vr ma nu te lasa nimeni sa ti animale de astea pe acasa esti nebun?
Nici macar un urs sau un lup nu te lasa!
Ce faci daca evadeaza din curte?
Deci nimeni nu te crede ma cum sa te lase cineva cu leu tigru si elefanu poate iai furat nu se stie si daca afla aia de la protectia animalului ai pus-o il baga pe taicato in puscarie ce om aar tine tigru si leu si elefant var manca ma ai minete nu mai minti!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fiti atenti. tigrul este mai tare mei mare mai destemp mai rapid. si degeaba spuneti ca leul este regele jungei deoarece e nici macar nu traeste in jungel si in savana. tigru e cel mai tare e perfect

| bokorrobert1999 a răspuns:

Leu si tigru amandoi au inte 200-250kg sunt cam egali depinde si de experienta dar nu stiu de ce le spun regele junglei nu-i adevarat fuge orice leu de un elefant care are 2 tone.

| RafaielLaur a răspuns:

Tigrul este mai puternic hai să și fim serioși acum, leul se bazează pe grup când vânează, pe când Tigrul doboară o pradă pe care un leu nu ar putea, plus forța de mușcătura a tigrului e mai puternică și mai grea plus în colloseum romanii au dat dovada prin încleștări că Tigrul Este mult mai puternic prin încleștările lor care le-au făcut cu aceste animale, te-as ruga să te mai documentezi

| Mario20100000008872626 a răspuns (pentru RafaielLaur):

Sa fiu sincer leul are spidul mai mare și tigrul este cea mai mare felina și leul îl ajuta coama și tigrul n-ar putea să-l bata pe leu pentru ca nu trece de coama și în bătaie leul ar castiga dar ar muri dacă n-ar fi ingrijit

| Karamel a răspuns:

Leul rolling on the floor greu

Întrebări similare