| UnicornsAreLove a întrebat:

Care este mai puternic leul sau tigrul?

Răspuns Câştigător
| Dumb0 a răspuns:

Aici am vazut numai : leul (regele junglei)... Dar credeama ca un tigru este mult mai bun, e mai rapid, mai puternic simai destept, pe leu il incetineste coama aceea foarte mare, am vazut un tigru batand 3 l-ai pe youtube dar nu mai stiu cum se numeste... a da si un documentar in care spunea ca tigrul este in varful lantului tropic. big grin

46 răspunsuri:
| Enys a răspuns:

Eu cred ca leul dar tigrul este mai rapid si leul nu-l prinde asa ca niciodata nu prea am vazut ca sa-u luptat si ori cum tigrul lupta doar pentru mancare ca sunt din aceeasi familie.

| Crazywolf978 a răspuns:

Leul este mai puternic, daca nu ma crezi uitate aici:http://www.youtube.com/watch?v=D_PHs-kbypo

| RafaielLaur a răspuns (pentru Crazywolf978):

Astea nu sunt dovezi adevărate în toate adevărate dovezi care au fost cu adevărat tigrii ieșeau cei mai adesea învingători

| paul_9892 a răspuns:

Dupa parerea mea leul, nu cred ca i se spune degeaba regele junglei

| Fantome_Vanatorii_1905 a răspuns:

Nu va suparati dar zau ca sunteti ametiti rau.Eu zic ca cel mai puternic este lligrul. Cautati pe net si o sa vedeti.Amandoua felinele sunt periculoase dar tigrul e cea mai mare flina din lume. Leul asteapta doar sa primeasca hrana de la leoaice dar tigrul si-o vaneaza si e mult mai greu pentru el sa vaneze singur.

| Boss_Gaby_1995 a răspuns:

Raspunsul este leul de oarece el are putere mai mare si daca il prinde pe tigru il sfasie in bucatele mici
Un adevar este ca tigrul il face pe leu sa transpire dar iti zic ca leul este mai puternic

| bonib0n a răspuns:

Leul

| Angelo_Michael_1995 a răspuns:

Nu stiu nu i suport nici pe tigrii nici pe leii eu prefer crocodilii

| Thunder_Cats_Tygra_Jr._1989 a răspuns:

Leul si tigrul au creierul la fel de mare! insa sunt mai multe sanse ca leul sa bata! sa incep: tigrul este mai lung decat tigrul si putin mai inalt dar leul este cu mult mai musculos si are mai multa experienta in lupte pentru ca el isi petrece toata viata aparandusi familia si pot omora pui de elefanti cate odata cand sunt in haita chiar si adulti, bivolii africani, hipopotami etc pe cand tigrul isi petrece toata viata ca un animal solitar (adica singur) si alearga doar porcii mistreti din india, si antilopele pitice indiene si cateodata caprioare. leul are coama ce il poate apara de muscaturile la gat! labele leiilor sunt putin mai mici decat ale tigrului dar au ghearele mai lungi si mai ascutite. in roma antica cand in coloseum se organizau lupte intre lei si tigrii..romanii au denumit leul ca regele bestiilor deoarece, leii aveau un regord foarte mare si putea bate cu usurinta tigrii---si de aici i sa tras porecla. cat despre acest videoclip, este un videoclip facut la o gradina zologica din India iar acei lei si tigrii nu se luptau de adevaratele ci era de fapt un fel de joc al dominatiei deci nu se luptau si in plus la acea gradina zologica s-a spus ca au crescut impreauna! in plus leii au forta mai mare in labe si falci o fi tigrul mai mare dar tot leu il bate si tot el ramane regele animalelor asa ca nu credeti toti ce vedeti pana nu va uitati si documentati mai mult! eu nu tin nici cu leul nici cu tigrul dar asta este purul adevar! cat de cei care cred ca tigrul e regele animalelor tind sa cred ca nau mai mult de 10 ani si cred ce vad de prima data fara sa fie mai atenti ori vad ca au blana frumoasa si li se pune lor pata ce creda imediat ca sunt si mai puternici decat leii! in plus toti stiu ca tigrii se feresc de om si rar ataca omul dar leul doar ce vede si incepe sa l fugareasca de oarece este mai agresiv. Credeti ma ce spun am lucrat la circ si la gradina zologica si stiu ce spun!

| Ligiuka a răspuns:

Hmm.uni spun tigrul unii spun leul.Intr'o lupta tigru vs leu..eu spun ca tigrul castiga.Voi credeti ca leul e maqi puternic deoarece e,, regele junglei'..hmm.nu este adevarat ascultati ce spun. poate leul are coama aia care i face capul mai mare ca si al tigrului si este mai grasut.dar. tigrul e mai puternic deoarece toti zic ca TIGRUL E CEL MAI MARE SI MAI PUTERNIC ANIMALE DE PE USCAT SAU DINTRE FELINE.si asta e adevarat.deci va spun ca la TIGRU i sa'r potrivi Regele Junglei.nu conta ca nu are coama.dar e mult mai puternic decat leul!winking

| CristiAndrey a răspuns:

De fapt tigrul este cea mai puternica felina din lume
http://www.descopera.ro/......-si-un-leu

| andra_9728 a răspuns:

Acum sa fim seriosi, tigrul e mai puternic mai mare mai rezistent si mai destept decat leul. Celu-i care a scris mai sus i dau dreptate.Se vede cine e mai destept.Se crede ca leu e mai puternic numai ca i se zine "regele junglei" dar in realitate, tigrul este adevaratul rege al junglei.Deci raspunsul meu e TIGRUL.

Întrebări similare