Bună.
Nu materiile ci lipsa de profesionalism din partea profesorilor care nu cunosc nici materia pe care o predau, lipsă de pedagogie din partea lor (nu toți, marea majoritate).
Pa, pa.
Sa raspund si euEu ador foarte mult istoria, mi se pare usoara si frumoasa si mai ales importanta pentru cultura generala dar imi displace matematica si fizica, mi se par groaznic de urate aceste materii, si inutile)
Pai imi place doar engleza, restul ma enerveaza!
as vrea sa facem spaniola in loc de francezaaaaaaa!
Istoriaaaaaaa. Mi-ar placea poate, pentru ca imi plac povestile si istoria e ca o poveste, dar sistemul de predare din Romania e comunist rau de tot si chiar si ce iti place ajunge sa te plictiseasca. Ne impuie capul cu tot felul de tampenii nefolositoare si nu stiu sa ne puna in valoare talentele, abilitatile si inclinatiile.
Nici matematica nu-mi place. Imi placea mai demult cand era mai usoara (aia mai de baza), dar acum s-a ajuns prea departe. De fizica si chimie m-am despartit in clasa a 11-a asa ca nu comentez.
Muzica- nu ne invata nimic despre muzica actuala
romana- se pune prea mult accent pe gramatica
Am doua:
Matematica si Fizica.
Doar la aceste materii am media 9 in rest. 10
Matematica. O urasc pe profesoara! Si fizica si chimia. Pentru ca nu inteleg nimic din toate ciferele si simbolurile alea.
Matematica-numai din cauza profei' care este pe planeta ei la ore
Geografia pentru ca desi este frumoasa am avut si in generala si la liceu 2 profesoare pe care nu le puteam suporta
Buna intrebare Urasc fizica mai ales ca o fac cu diriga care e Germana, cu profa noastra te ia somnu' in 5 minute asa ca mai bine iti aduci perna de acasa si o paturica Istoria Cat m-am straduit eu sa invat, imi ramane in cap ceva dar daca ma intrebi acum nu mai stiu nimic Romana si Biologia. Doua profesoare pe care nu o sa le inteleg niciodata Dar nu stiu de ce
Tinand cont ca am facut parte din prima generatie care a dat Capacitatea, am avut de suferit. Trebuia sa lasam unele materii si sa invatam la materiile de examen.
Dar ramanand la subiectul intrebarii, as avea un raspuns simplu si la obiect: nu mi-a placut scoala, ci faptul ca-mi vedeam colegii si profesorii 5 zile pe saptamana.
Nu am de ce sa urasc anumite materii, pentru ca nu m-a tras sufletul la scoala. Trageam tare doar in primul semestru cat sa iau medii de minim 6, in semestrul 2 era "trai nenica"... asa am facut scoala si asa am si terminat-o. Norocul meu ca "prindeam" lectia din clasa si numai era nevoie decat o recitire si o rugaciune pentru un 5 pe "merit".
Pai lista e destul de lunga dar cel mai mult imi displac:franceza(am urato, o urasc si o voi ura-destest absolut tot ce tine de ea:de la profa pana la accentul ala enervant); materiile de la profilul economic sunt cele mai stupide si idioate materii; si mai detest foarte tare chimia si fizica-pur si simplu le urasc; iar restul sunt suportabile...(asta ca sa ma descarc...)
Matematica, pentru ca am un prof idiot de la care nu inteleg nimic.
informatica (pascal) pentru ca idem, nu il inteleg mai nimic. Si nici pe prof nu il suport mai deloc.
si la engleza am un prof tampit. Inainte imi placea, da acu` mai putin.
Si istoria e plictisitoare, si stau mereu cu stres ca nici nu stii cand te poate asculta. De obicei tocmai cand te astepti mai putin
nicoleta286 întreabă: