Ce tampenie ) cica Romana... pai daca nu aveati materia asta mai stiati sa scrieti si sa cititi? 1.Matematica 2.Fizica 3.Chimia
Maybe matematicaa?! nu stiu dc dar asta este materia cea mai displacuta de tottzi adolescentzii Aici tine chestia sh de profesor cum stie sa predea sau cum sa se poarte cu elevii
Sincer. Sincer: Ed. tehnologica. Ce draq imi trebuie mie sa sflu despre nu stiu ce gaze, fibre optice si etc.etc.Ma doare pe mine undeva de "lucruri intereseante"Blatjocori.Mai urasc si Religia. Exista catedrala.si biserica.pentru ce imi trebuie?
Istoria mi se pare oribilaadica daca imi invat o lectie...saptamana viitoare nu o mai stiu in rest...
oricum fiecare materie are rostul ei
MAtematica; Fizica; Istoria; Geografia imi displac -Romana imi place ca ii fac farse profei si nu imi pune note proaste
Istoria o detest, cand sunt la ora de istorie nu am stare, ma plictiseste ingrozitor insa iubesc chimia:X
Poi...
1. TEHNOLOGIA-ce-mi trebuie? asta este o materie care a adunat tot ce se facea la I-V la civica si stiintele naturii.
2.GEOGRAFIA-ne da super mult de scris.
3. SPORTUL-profa de sport e imposibila, tipa intr-una la noi, eu ii comentez iar ea zice:" taci din gura ca mai ai pana ajungi la nivelul meu". Adica , eu nu o sa fiu o profa insuportabila de sport si sunt 100% sigura ca o sa ajung mai sus de nivelul ei.
4.BIOLOGIA-profa e O. K, insa lectiile sunt grele si lungi
5.INFORMATICA-care-i faza? Ne baga tot felul de cifre in cap, coduri etc. Parca am fi calculatoare.
Ihhh! fizicaa!Mi se pare cea mai oribila materie si mai avem si o profa care in loc sa ne predea vorbeste de ciocolata amaruiepup
Buna!`Pai...
1.Fizica.
2.Chimia.
3.Matematica.
4.Franceza.
5.Geografia.
Astea sunt, dar din fericire am medii destul de mari pentru ca ma straduiesc, dar e clar ca nu-mi plac...
Civica - o detest! Nu pot suporta de nici o culoare porcaria asta!
Cred ca ar mai fi si fizica, dar doar anumite capitole cum ar fi Curentul Electric. Cand ma ia cu legile lui Kirchhoff imi vine sa ma dau cu capul de pereti.
In rest, imi plac toate
Educatia Tehnologica . Mi se pare absolut inutila si cum am un taran de profesor o urasc si mai mult! de curand am avut de facut un proiect despre reteaua de gaze si incalzire. WTF?!?! Cand a auzit profa de germana si-a facut cruce . Acum voi face sandwich-uri si salata de fructe. Doamneeeeee cat o pot uri!
Matematica! eu, in toti anii am fost cea mai buna eleva din toata scoala ca luam numai 10 la romana, mate, istorie, chimie, geografie, literatura etc. dar anul asta am incurcat-o; intruna iau numai 9, 9, 9, 9, 9, 9, 9 etc. m-am saturat de mate! e cosmarul meu! mai urasc si literatura ca ne pune sa scriem intr-o singura zi 10 pagini de alea mari de carte si cateodata ne pune sa scriem 15! dar din fericire iubesc romana si engleza!
nicoleta286 întreabă: