| AvalohAlyn a întrebat:

Care este motto-ul cu care mergeti in viata?

Răspuns Câştigător
| Gregory a răspuns:

Salut! De când mi-a fost trimis prin e-mail de un prieten, a devenit motto-ul meu preferat:
„Oamenii sunt adesea neînţelegători, iraţionali şi egoişti...
Iartă-i, oricum!
Dacă eşti bun, oamenii te pot acuza de egoism şi intenţii ascunse...
Fii bun, oricum!
Dacă ai succes poţi câştiga prieteni falşi şi duşmani adevăraţi...
Caută succesul, oricum!
Dacă eşti cinstit şi sincer, oamenii te pot înşela...
Fii cinstit şi sincer, oricum!
Ceea ce construieşti în ani, alţii pot dărâma într-o zi...
Construieşte, oricum!
Dacă găseşti liniştea şi fericirea, oamenii pot fi geloşi...
Fii liniştit şi fericit, oricum!
Binele pe care îl faci azi, oamenii îl vor uita mâine...
Fă bine, oricum!
Dă-i lumii tot ce ai mai bun şi poate nu va fi niciodată de ajuns...
Dă-i lumii tot ce ai mai bun, oricum!
La urma urmei, ce este între tine şi DUMNEZEU...
N-a fost niciodată între tine şi ei, oricum!" ― Maica Tereza (Agnes Gonxha Bojaxhiu).
Numai bine happy

46 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O palma dupa ceafa face cat un sut in fund, din pacate s-au cam terminat si mototurile la modul nostru de viata.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

"Pain is temporary, Pride is Forever."

| Leea1234 a răspuns:

Un sut in fund, e un pas inainte

Răspuns utilizator avertizat
| JeSa a răspuns:

"Nu merge inaintea mea, s-ar putea sa nu te urmez / Nu merge in spatele meu, s-ar putea sa nu conduc / Mergi langa mine si fii prietenul meu."
"Albert Camus" – Da, un motto e mult mai mult: e un indemn la actiune.
Si mai personal, imi zic : "Nu lasa pe maine, ce poti face azi"! m-am obisnuit sa merg pe variantele acestea si au dat roade; si acesta e tot de actiune, ma face sa ma ambitionez (sa ies din anumite impasuri, legate de viata).

| daniDeeDee a răspuns:

"Never say never!"

&

"I'll never stop believing!"

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bai tigrule iar cu mottouri? nu mai am nici unul, dar iti pot spune cum am inaintat pana acum? de 28 de ani otelar turnator? un sut in fund un pas inainte. iar de vreo patru ani, un pas inainte doi inapoi.si sa-ti spun de ce? in timpul razboiului, un ofiter neamt ii cere unui simplu soldat, care era veteran al frontului, si care cara apa la popota pentru a fi supa ofiterilor gata, la timp, sa-l salute.soldatul spune; iata inca unul care crede ca razboiul se castiga cu degetul pe vipusca pantalonului.{adica in pozitie de drepti}. ori in timp de razboi degetul trebuie sa stea pe tragaciul armei.la mine multi isi inchipuie ca daca ai diploma de inginer, otelul se face si se toarna singur. ei trebuie doar sa tipe si sa-ti taie din salariu.si nu e chiar asa.deci ce mottou sa mai am? mergi cu valul.si cauta sa-ti tii botul deasupra.ca sa supravietuiesti.nu tu.in general vorbind.ca tu in supa asta generala care se cheama lume, poti fi zarzavat, sare, sau zeama chioara.ca daca nu ai prins postul de ciolan, esti si tu scris in cartea saracului. dar daca ai prins ceva, tinete deasupra.

| arysa a răspuns:

Ai castigat? Continua! Ai pierdut? Continua!

| Seline a răspuns:

Totul sau nimic.

Răspuns utilizator avertizat
| Bacemi a răspuns:

Iubirea este singurul adevar absolut.

| VladyCristian a răspuns:

Zambeste! Maine va fi mai rau... laughing

| Maria_3931 a răspuns:

Eu nu merg dupa nici un motto, deoarece viata vine si trece nu cred ca mai e si timp sa+ti ghideyi viata dupa un motto... xoxo Andreea

| Seline a răspuns:

Totul sau nimic.

| Bacemi a răspuns:

'' Iubirea este singurul adevar absolut ''

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu lasa pe cineva sa devina o prioritate in viata ta cand in a lui esti doar ooptiune.
Nu lasa pe cineva sa devina tot ce ai, pentru ca atunci cand va pleca vei avea nimic.
Nu mi-e dor de el, mi-e dor de cine credeam ca e.
Nothing hurts more than realizing he meant everything to you, but you meant nothing to him.
It takes a couple seconds to say Hello, but forever to say Goodbye.
Sometimes the person you really need is the one you didn’t think you wanted.

Sunt doar cateva.

| antonius74 a răspuns:

"Nu plange ca s-a terminat, zambeste ca s-a intamplat!"

| carminaburana43 a răspuns:

Speranta moare ultima!

| Doa'Do a răspuns:

In viata poti sa reusesti sau nu.Niciodata nu uita de unde ai inceput.

| Cryssy a răspuns:

Viata e frumoasa, cu bune si rele si merita traita!
Chiar daca mi-e greu, eu voi zambi mereu!
Traieste fiecare clipa petrecuta alaturi de cei dragi ca si cum ar fi ultima! Spune azi ceea ce simti! Maine poate va fi prea tarziu!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tigrule, postarea lui harciog este a mea, de fapt.si-a bagat codita in compul meu.ca asa fac astia.bafta.

| DarknessKirin a răspuns:

In viata uneori castigi alteori pierzi niciodata nu vei fi un campion adevarat oricat de bun ai fii dar nici un pierzator adevarat nu vei fii

| Pinkyx a răspuns:

Decat 100 de prieteni falsi mai bine 1 adevarat.

| BlacK EyeS LoVE BRoWn EyEs a răspuns:

Poi in toate problemele " Speranta moare ultima", " Zambeste, maine va fi mai rau". Cel mai mult imi place " Nu lasa teama sa te scoata din joc". Sunt si altele: "timpul petrecut cu fiecare persoana a fost cel care a facut-o atat de importanta, 5 minute pot fi mai importante decat o zi intreaga", "Timpul pierdut cu prietenii nu exista, este timpul castigat trait profitat, sunt amintiri pentru o clipa sau pentru o viata intreaga", " Traieste fiecare clipa ca si cand ar fi ultima pentru ca atunci vezi cu adevarat valoarea" " Multi pierd micile bucurii ale vietii asteptand marea fericire"
Ciao Baw!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca nu pot sa-i fac cuiva un bine, nu ii fac nici rau.

| MikyMi a răspuns:

Maine poate fi mai bine!

| nobody_9468 a răspuns:

1.nu conteaza anii din viata ta, ci viata din anii tai"
2."traieste-ti viata prin parbriz, nu prin retrovizoare"
3."Vulturilor li se intampla sa zboare mai jos decat gainile, dar gainile nu se vor ridica niciodata pena la nori"4."eu resping realitatea voastra si o inlocuiesc cu a mea" 5"Nimeni nu ma impiedica sa visez, insa toti ma impiedica sa-l realizez"(nr. 5, by me)...ar fi multe am un caiet intreg cu asa ceva

| I.Love.Football a răspuns:

Nu regreta orice lucru care odata te-a facut fericit!

| i_love_you_and_i_am_cool a răspuns:

Am 3:1)viata este un urcus, dar privelistea vazuta de sus este minunata. 2)a canta poate oricine, dar sa talmaceasca artistic ceea ce interpreteaza doar unii pot! 3)nu lasa pe maine ce poti face azi, caci mai tarziu poti regreta!

cami
| cami a răspuns:

Moto-ul.
Ce nu te doboara, te face mai puternic.

Întrebări similare