| christian a întrebat:

Care este numele care-ti place cel mai mult la o fata?

Răspuns Câştigător
| Dr.StomatologG.G. a răspuns:

Mie imi place Ana foarte mult.Toate fostele mele iubite aveau numele asta. Sper sa urmez traditia asta si in continuarelaughing!

46 răspunsuri:
Anna
| Anna a răspuns:

Imi place Ana, Sara, Evelyn.

| psiholoaga a răspuns:

Maia imi place. Daria, la fel.

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Mie imi place Roxana pentru ca asta e numele meu tonguewinking

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Elena, Alina, Cristina, Irina...

assiris
| assiris a răspuns:

Nu numele conteaza cel mai mult. Poate fi o fata cu nume extraordinar de frumos dar sa nu se potriveasca cu personajul, si poate fi o fata superba ca fizic/suflet/ fiinta si care sa aiba un nume anost dar care sa para cel mai frumos nume.

| borsec a răspuns:

Alina, Ioana, Maia,

| DenissaDeea a răspuns:

Deea-Miruna. daca voi avea vreo fetita numele acesta o va chema.

| kh1ss a răspuns:

Aisha, maya, kaiya, karina...

| selef a răspuns:

Eugenia.

| Wtf9000 a răspuns:

Agripina sau Marghioala. laughing

| Dl.Inginer a răspuns:

Mie imi place Joy.

| Dl.Inginer a răspuns:

Emil, daca faci referire la mine, sa stii ca joy e sora mea, si iubesc atat numele asta cat si pe ea. Iar Anna nu stiu de ce ar trebui sa se fereasca, nu am vazut sa abuzeze vreunul de ea.By the way, imi place si numele Anna si de eabig grin!

| Dl.Inginer a răspuns:

@emil-esti foarte rautacios.Si daca imi place de Anna, care-i probelma ta? Esti cumva invidios, ca nu ai sharmul pe care-l am eubig grin? Eu zic sa nu te bagi peste "afacerile" mele, ca am inteles ca ai prietena.

| Dl.Inginer a răspuns:

Emil, si ce daca omu' se baga peste mine? Foarte bine, il las sa incerce, pana la urma, fata alege, nutongue?

| coryyyyyyyyyyy a răspuns:

Mie imi place ariana, rebeca, maria si cele cu nume de flori :X

| joy a răspuns:

Mie imi place tot joy

| gabrielutzu a răspuns:

No name.

| Bianca26bb a răspuns:

Imi place Bianca (cum ma cheama), Sonia, Lavinia... si altele... sunt dragute cele mai speciale!

| Dr.StomatologG.G. a răspuns:

Nu-i nimic, fiecare are dreptul sa incerce, corect?laughing

| anonim a răspuns:

Nu stiu de ce, insa am impresia ca printre noi sunt cativa obsedati sexuali.big grin anna si joy ar cam trebui sa fie atente.big grin

| anonim a răspuns:

Pentru robert
eu nu am dat nume.insa acum, fie vorba intre noi, daca tot te simti, eu zic sa te mai gandesti putin.prea esti cu ochii pe anna.sincer.big grin

| anonim a răspuns:

Si mai stiu si faptul ca joy este sora ta.deci...,nu te vizasem in mod personal, insa ma bucur cand lumea se simte.big grin

| anonim a răspuns:

Pentru robert
sincer, m-ai dat pe spate, auzi, sarmul meu, sunt invidios, afacerile mele. apropo, vezi ca am eu o intrebare referitoare la narcisism.cred ca iti va fi de folos raspunsul.big grin

| anonim a răspuns:

Pentru DentistMKD
vezi usor cu anna, ca te bagi peste robert.si risti sa puna ''mogaldanii de paza'' pe tine.big grinbig grin

| anonim a răspuns:

Robert, credce-ma ca este mult diferita de tine anna. bucura-te daca va dori sa bea cel putin o cafea cu tine.anna este intr-adevar o fata inteligenta, si nu vorbeste neantrebata.sa ma scuze acum ca disccut despre ea in lipsa, insa asta este adevarul. un sfat? incearca sa revii cu picioarele pe pamant.sincer.ai tot viitorul in fata si cred ca ai si resurse.

| anonim a răspuns:

Adina, claudia...,

| cristi a răspuns:

Sunt multe, primele venite in memorie Alesia si Maya

| Klara a răspuns:

Yanna sau Donia love struck
Am facut o obsesie pentru numele asteawinking

| Ecaterina a răspuns:

Arina.

Întrebări similare