Numele meu este Andreea Georgiana, mi-ar fi plăcut să mă cheme Gabriela sau Laura.
La mine cred ca este evident ce nume am Si imi plac foarte mult amandoua :X
Bună! Numele meu este Adriana şi îmi place acest nume, dar dacă ar fi să mi-l schimb probabil ar fi Renata sau Alice.
Îți spun dacă promiți să nu zici la nimeni.
Mă cheamă...
Mălina......
ȘȘșșșșșșșșșșșșșș
Să nu ziici la nimeni!
Ma numesc Eliana Nucham si imi place numele meu e destul de rar, unic.
...
:*
Eu ma numesc ramona si as vrea numele briana sau laura :d suna dragut
Pai numele meu e Theodora Emma Sophie dar as fi vrut sa ma cheme Alessia in loc de Emma. Mi se pare un nume sec"dar tu?
Pe mine ma cheama Iunia
si nu`mi place
mi-ar placea sa ma cheme Maya sau Smaranda sau Rya
Pe tine cum te cheama?
Ma cheama Laura . Imi place numele meu dar n-ar fi rau daca m-ar chema Bella e un nume cu rafinament
Buna!Ma numesc Mihaela Veronica si am avut ceva"mofturi"in ceea ce priveste numele pe care il port, insa m-am potolit.Cu numele asta m-am nascut, si-asa am sa mor, asa ca. Mihaela, de ce nu!Ai grija de tine!
Numele meu este Teodora si as vrea sa il am Vanessa Jessica Raysa sau Teona:d
Ma cheama cristiana
dar nu vreau sa imi schimb numele
insa vreau sa am 2 fete pe care sa le cheme andreea si adelina... sunt numele care imi plac
Adriana Valentina. Imi plac numele mele dar mi-ar place sa ma cheme Alys(asa imi ziceau rudele cand eram mica) sau Eva(daca voi avea fetita cand voi fi mare Eva o va chema
Buna! numele meu este catalina-georgiana si nu cred ca mi0ar place sa am alte nume
Numele meu este Nicoleta-Florentina dar majoritatea pers imi spun Nicol. E destul de ok...imi place