Odata cu generatia tanara, tv-ul este mai popular pe cand radioul este alegerea persoanelor in varsta. Radioul are propriile avantaje ca si tv-ul, unul dintre acestea este faptul ca au loc mai multe interactiuni dacat la tv. Cu siguranta prezentatorul trebuie sa munceasca mai mult pentru a mentine audienta, pentru a compensa limbajul trupului si comunicarea non-verbala. Bineinteles la radio majoritatea emisiunilor sunt live ceea ce ne ajuta la aflarea unor informatii la timp si aduce entuziasm ascultatorilor. Radioul comunica cu oamenii intr-un fel in care tv-ul pur si simplu nu poate. Inainte ca tv-ul sa fie inventat oamenii ascultau jurnalul, discursurile oamenilor importanti la radio. Daca asculti cu atentie si intelegi ceea ce zic cei din "spatele" radioului nu mai e necesar sa si vezi, desi limbajul trupului ajuta oamenii sa se inteleaga mai bine unul pe celalalt la ceea ce au de spus.
Deci poti supravetui foarte usor fara televizor. Cel putin eu am televizor dar am fost sa imi opreasca serviciul de televiziune prin cablu deoarece nu vezi decat porcarii acolo. Asa la radio auzi doar lucrurile mai interesante si in plus de asta nu pierzi timpul in fata televizoruui.Am 3 -4 ani de cand nu am televizor si nu sufar deloc.
Tuuuu te zic la profa de franceza. era sa iei un 10 pe asta sa vezi tu ce ai sa patesti
Televizorul nu este foarte necesar pentru ca a fi la moment cu actualitatile ne trebuie continutul stirilor(vorbele)nu neaparat si imaginile iar radioul ne da exact continutul
alexx102428 întreabă: