| sasukeneji2000 a întrebat:

Care este personajul vostru preferat din Naruto si dc?
Cel mai complet si bun raspuns funda

Răspuns Câştigător
| Dotdotggg a răspuns:

Personajul meu preferat este Naruto.Deoarece are o forta si carisma incredibila.Nu poti sa nu il placi pe Naruto.Este foarte amuzant.Dar vad ca majoritatea il plac pe Sasuke si nu stiu de ce.Naruto este cel mai tare.El are vulpea cu 9 Cozi in interiorul lui si o poate controla.

| EO_Doar_1999 a răspuns (pentru Dotdotggg):

Ba el a reusit sa o scoata pe vulpe din el dar fiind prea slabit nu a invins-o. ar fi invins-o, dar nu a reusit fara ajutorul lui minato al 4-lea hokage care in poveste se spune ca e tatal sau

| EO_Doar_1999 a răspuns (pentru Dotdotggg):

Ps in episodul 328 naruto a avut confruntarea cu asazisul superputernic Kyuubi (vulpea cu cozi) si cu miscarea creata din rasengan (Gigant Rasengan) impreuna cu clonele jutsu au capturat-o pe vulpe inapoi si a inceput o prietenie... huh, in nici un caz naruto nu ar putea avea contrul ei, nici acuma ca mai sunt de creea de catre cei care au creeat naruto, mai sunt inca 5 episaode si nici aici nu a controlat-o pe Kyuubi, asa ca atentie la info pe care le dai pentru ca ai gresit un raspunsul!

10 răspunsuri:
| Seby80 a răspuns:

Dupa si numele serialului, iti spun ca Naruto. Este cel mai puternic deoarece are vulpea cu 9 cozi in el, dorinta de a deveni hokage si nu se lasa niciodata la greu, ambitie puternica, el fiind si fara parinti, de exemplu: Rasengan, cata munca a fost sa-l practice! asa ca, pe scurt sa nu o mai lungesc: NARUTO.

| ღmarynaღ a răspuns:

Dupa mine Namizake Minato, tatal lu` Naruto este personajul peu preferat, findca este foarte curajos, puternic si mega simpatic! :X, imi place si de Naruto si Sakura, but Yondaime is nr 1, for me

| BubblesBlossom a răspuns:

Pai eu am mai multe personaje preferate :1.Hinata-deoarece nu numai ca tatal ei nu a iubit-o pentru ca nu era foarte puternica, dar si pentru ca s-a antrenat foarte mult ca sa-i dovedeasca ca poate sa fie si ea puternica, iar pana la urma se impaca cu tatal ei, asta datorita lui Naruto, care a motivat-o.
2.Gaara-a copilarit singur, fara prieteni, iar surorii si fretelui acestuia le-a fost frica de el, in plus pana si unchiul lui a incercat sa-l omoare, deci el practic a trait fara sentimente, dar in final descopera si el ce este dragostea, tristetea, etc.
3. Tenten-Nu prea stiu de ce imi place de ea, dar sigur ma atrage ceva, poate faptul ca incearca sa ii dovedeasca lui Neji ca femeile ninja pot fi la fel de bune ca barbatii ninja.
Pe langa astea ar mai fii si Neji, Naruto, Temari si Matsuri. In rest Sakura si Sasuke mi se par cele mai penibile personaje vazute vreodata. Looseri laughing Oricum sunt multe alte personaje tari, dar astea sunt preferatele mele.

| ThEKiDDuTz a răspuns:

Naruto pentru ca el copilareste fara parinti si are puteri ascunse pe care le afla in timp.Vulpea cu noua cozi se afa in el laughingwinking

| xXxDragosHHHxXx a răspuns:

Sasuke :X

| Gaara5846 a răspuns:

Gaara deoarece e un personaj complet cum ar fi: e piternic, e ff dragut, hot, la doar 15 ani a devenit kazekage(liderul satului sau)...in plus atitudinea sa imi place ff mult ...Gaara 4 Ever :X

| Alin74 a răspuns:

Personajul meu preferat este Sasuke pentru ca el este serios si nu se prosteste ca naruto, este foarte puternic(la ucis la al 6-lea Hokage)!

| VerestiucAndrei1 a răspuns:

Naruto! Stiti voi de ce.

Întrebări similare