Posturile de radio preferate sunt; Magic FM, Radio ZU, Europa FM si National FM, ascult muzica, stiri, glume.
MAGIC FM - pentru ca intr-adevar au muzica, nu zgomot. www.magicfm.ro
RADIO ZU pentru ca e un radio simpatic : www.radiozu.ro
GOLD FM
RADIO BRASOV - www.radiobrasov.ro
Postul meu preferat este Radio Zu pentru ca sunt numai melodii super, noi, si unele vechi care sunt f tari,(si nu dau melodii de care nici nu ai auzit de ele)au emisiuni interesante, tari, farse etc... e superrrrrrrr te sfatuiesc sa asculti eu toata ziua ascult radio zu ori la casti(la telefon), daca sunt pe calculator ascult online de e site lor.tot ce trebuie e sa iti placa si tie
Magic fm cand ascult in casti sau in masina.
profm cand ascult online, pentru ca au canale pentru fiecare gen de muzica(alternative, love, gold, rock)
Buna.Kiss FM.Este cel mai bun.Il poti prinde la o distanta foarte mare de locul transmisiei, si daca nu il prinzi in orasele mari, cum ar fi in slobozia, prinzi Kiss FM Slobozia, si asculti muzica buna, in fond pentru asta sau inventat radiourile.nu?
Mie imi place Europa fm, Magic fm si mai nou, am descoperit de curand Goldfm pe care il ascult online.cred ca toate sunt bune.va pup si va multumesc pentru raspunsuri. :*