Primul roman l-am citit la varsta de 12 ani Acela este '' Fram, ursul polar'' Mi-a placut mult cartea aia.Nu o mai lasam din mana.Am citit-o cam intr-o luna.Ehh...eram si eu mai mica ci citeam mai greu
Fratii Jderi - Mihail Sadoveanu... mi-a deschis apetitul pentru romanul de actiune/politist.
Buna!
''Singur pe lume'' e primul roman citit. Cum a spus si haydee e pina de avenuri cartea :X.
Singur pe lume-super tare povestea, plina de aventuri de Hector Malot
Primul roman al tau care e?
"Caietul cu scoarte rosii", de Valeri Voskoboinikov. Era prin pod pe la bunica.
Prima mea carte a fost " Eu sunt Tonita ", m-am chinuit s-o citesc pe la 5 ani, cand am invatat literele, si am vrut neaparat sa-i demonstrez mamei ca pot sa citesc cu voce tare. Apoi am citit "Povesti cu zane" de Contesa de Segur si "Micul Print". Si, in clasa I parca, sau poate a II-a. am inceput cu romane mai "serioase" : Colt alb( tin minte la ca inceput am plans si am vrut sa las cartea balta), Fram ursul polar, Heidi... pentru ca astea ni se cereau la scoala. Prin clasa a III-a mi-a recomandat tati " Umbra" de John Saul, am citit-o pe nerasuflate si de atunci am inceput sa citesc literatura la greu, daca pot spune asa.
Hmmm...ca sa zic primul roman care mi-a placut (desi nu mai tin minte daca este primul care l-am citit)... a fost Cel mai iubit dintre pamanteni a lui Marin Preda
Nisipuri miscatoare de luminita aldea. Eram eleva la liceu si nu citisem inca nicio carte. A venit autoarea in clasa la noi si ne-a vorbit. A fost un fel de vraja. Eu am citit prima cartea, caci ne-a lasat un singur exemplar si am facut lista ca sa citim. E un roman de dragoste.
Primul roman citit de mine a fost Robinson Crusoe si mi-a placut foarte mult dar anul acesta am citit Lorelei de Ionel Teodoreanu vi-l recomand este un roman impresionant pe mine m-a incantat.
Cred ca enigma otiliei dar nu bag mana-n foc k a fost primul... oricum am citit de atunci destule