Cand aveam vreo 16-17 ani era Popcorn...acum s-a facut naspa... abuzeaza de vedete de ***** ca Hannah Montana, s. a. m. d.
Imi place doar Cool Girl
Asul Verde, pare ciudat dar inveti multe despre sanatate de la ea, ce e mai important decat sanatatea si fericirea? Mai citesc TvMania, Pro Computers etc.
Imi plac in general revistele, le iubesc. Dar cu precadere Cool Girl, Glamour si Cosmopolitan
Cosmopolitan, Elle- nu pot alege dintre astea doua Daca mai cumpar si acele ziare care se dau cateodata cu carti se pune?
Inainte imi placea Popcorn ca dadeau postere multe, informati despre vedete etc dar acum pot sa zic ca preferata mea e Cool Girl
Cosmopolitan. o citeam in romania si o citesc si in italia.ma cunoaste tipul de la chioscul de reviste si cand ma vede ma anunta cand a sosit nr nou.doar ca sincera sa fiu mult mai buna e varianta romaneasca.
Bravo girls, cool girls si imi plac cosmeticele care le dau la revista Sabrina's secrets . a ta?
Cool Girl, Bravo, Bravo Girl, Elle, Cosmopolitan, Popcorn, Pe tocuri, Tabu, Femeia, Glamour