| Parker a întrebat:

Care este(sunt) omul(oamenii) care te inspira?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma inspir din faptele oamenilor plini de ura si orgoliu, din defectele realitatii dar si putinele ei calitati.

13 răspunsuri:
| Minnie a răspuns:

Nu ma inspira nimeni, nu am un model, niciodata nu am avut. Este prea greu sa ai un idol pentru ca, oricum nu vei ajunge ca respectiva persoana si asta nu te va face decat sa "dai inapoi". Telul "ala e modelul meu, ca ala vreau sa ajung" poate fi extrem de daunator, In general modele sunt persoane publice, actori, cantareti, ziaristi etc...Pana la urma toti sunt oameni obisnuiti cu bune si rele care se spala seara pe dinti si nu cred ca trebuie sa urmaresti viata unui om si sa-ti pui in cap sa faci ca el. Cel mai bun model esti chiar tu si trebuie sa-ti traiesti viata cum crezi tu si numai tu de cuviinta

Răspuns utilizator avertizat
| SongsoftheSabbathSacrifice a răspuns:

Albert Einstein big grin

| cristinna23 a răspuns:

Thalia sodi miranda, e frumoasa, talentata si faimoasa.

| Dean1996 a răspuns:

Mama mă inspiră,pur si simplu, când mă uit la ea, stiu că imi vrea binele și acest lucru contează enorm pentru mine.Semăn foarte mult cu ea la caracter,e și normal,pentru că e mama.Din familie mama mă inspiră, la categoria actori, cântareți etc:
Jensen Ackles
Andi Moisescu(din juriul Românii au talent)
Jon Bon Jovi
Pink

| CrazyTeenager a răspuns:

David Belle acest om este unul dintre cei pe care ii respect si de fiecare data cand vizionez un clip cu respectivul ma inspira, el si-a dedicat viata sportului pe care l-a dus la rang de arta, castigandu-si existenta practicand acesta disciplina de-a lungul anilor, dar fara a se limita doar la un singur stil, fiind mereu adeptul lucrurilor noi si inovative pentru a se imbunatati pe sine insusi.

| Skillzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz a răspuns:

Pe mine ma inspira de mica Denis Pericol Public laughing.
Daca nu era filmu` acela cu Singura Casa, numai eram asa de hazlie si poznasa ca acum.
Sincera sa fiu, na.A fost o joaca sa-i schimb lui bunica`mea chilotsei cu boxeri lui bunicamiu laughing).

| deea98 a răspuns:

Cea mai buna prietena a mea:X. Ea a fost este si va fi principala mea sursa de inspiratie. De asemenea, ma mai inspira rasariturile sau apusurile de soare superbe!:X

| MyMy_3116 a răspuns:

Agatha Christie, Ben Carson, G.G. Marquez, Dem RAdulescu, Audrey Hepburn, Elisabeth I.

| Adelin_4127 a răspuns:

Mama si Tata :X

| Optimus7 a răspuns:

Nu stiu exact la ce ai vrut sa te referi prin inspirat dar o sa iti zic eu o persoana care imi place si de ce.
Johnny Depp deoarece in tinerete era un drogoman, betiv si fumator. A facut puscarie pentru ca a devastat o camera de hotel. Cand a intrat in puscarie el si-a zis "Acum sunt un om fara nici un pic de speranta". A avut puterea de a se pune pe picioare de a se lasa de fumat droguri si bautura si sa aiba si succes.

| nowar a răspuns:

Pe mine ma inspira Stan Lee e cel mai grozav creator de benzi desenate si va ramane mereu in istorie pentru cele mai tari personaje fictive.

| aname a răspuns:

Pe mine ma inspira cei de la carcotasi divetis si lend of ghiocs.sun amuzanti ca mine

Întrebări similare