Vedeta mea preferata este Taylor Lautner...este un actor.din filmul Twilight.
Ca si cantareti ii prefer pe Enrique Iglesias, Rihanna, Shakira, Akon, Hilary Duff, David Archuleta, imi place si Demi Lovato, dar nu se compara cu vocea Rihannei. Ca si actori imi plac mai multi... Hilary Duff, Mandy Moore, Megan Fox, cam atat imi amintesc momentan.
Eu nu am asa ceva.
Daca ma uit la un film sau la un videoclip, eu spun ca-mi place filmul/videoclipul dar nu vedetele...
Pai...Lady Gaga, Inna,Puya, Denisa, Nicolae Guta, Nicoleta Guta, Vali Vijelie etc...dar vedetele tale preferate care sunt?
Paiii sunt o gramadaŞ
-actori:ian somerhalder,jensen ackless,jared padalecki,rob pattison,misha collins,Ed Westwick,Chace Crawford,Alexander Skarsgård,paul wesley
-actrite:Anna Paquin,Blake Lively,nina dobrev, Leighton Meester, kristen stewart.
Astia sunt din serialele si filmele mele pref.
cantareti:just hayley williams:X
Cantareti: Eminem,Parazitii,Skillet,Breaking Benjamin,Metallica,Poets of the fall,Daughtry,Flyleaf
Actori: Jensen Ackles,Jim Carrey,Danzel Washington,Nicholas Cage.
Actrite: Sandra Bullock, Angelina Jolie, Charlize Theron.
O gramada
Cantareti:Jared Leto, Rihanna, Christina Aguilera, P! nk, Joan Jett, Jon Bon Jovi, Adele, Jessie J
Actori:Johnny Depp, Jake Gyllenhaal, Jared Leto
Pai imi place mult de Selena Gomez Demi Lovato Emily Osment Zac Efron Leonardo D'Caprio
Pai imi place mult de Selena Gomez Demi Lovato Emily Osment Zac Efron Leonardo D'Caprio Rihanna Shakira Enrique Iglesias Hilary Duff Katy Perry Lady Gaga(imi place mai mult vocea ei ) si Beyonce
anonim_4396 întreabă: