"A noua viata a lui Louis Drax" / autor Liz Jensen, traducator Dumitra Baron. Ecranizata dupa cate am inteles de Anthony Minghella. Oricum e o carte deosebita, tulburatoare, ceva intre thriller si carte psihologica, te tine cu sufletul la gura si astepti cu nerabdare sa vezi care e deznodamantul. Nu va spun mai mult, incercati sa v-o procurati.
Profetiile lui Nostradamus.(inca citesc la ea si sunt foarte impresionata).
"Dincolo de bine. Dincolo de rau. Despre iubire" Aurora Iliceanu&Alice Nastase. M-a uimit, m-a amuzat, m-a relaxat! Super actuala!
"Regii Blestemati" by Maurice Druon
Am citit-o de vreo 5 ori si de fiecare data m-a impresionat
Coliba unchiului tom de beecher stowe...e foarte trista si vorbeste despre sclavii din africa adusi in america pe plantatii...am plans la ea si ti-o recomand
Outliers, autor Malcom Gladwell. Si de acelasi autor recomand "Blink" si "The Tipping Point". Inteligente, captivante, pline de idei.
Iisuse, ce carti proaste cititi. Ultimele doua sunt foarte reusite, intr-adevar. "Maestrul si Margareta" de Bulgakov, "Nu ma parasi" de Ishiguro, "Desertul tatarilor" de Buzzati, "Abatorul" 5 de Vonnegut (sau orice carte de Vonnegut), "Jurnal" sau "Sufocare" de Palahniuk...
Majgull Axelsson - April Witch, o carte foarte bine scrisa, din perspectiva unei orfane paralitice care urmareste destinele surorilor sale vitrege.
GeorgianaNA99 întreabă:
SiMpLa întreabă: