Cu siguranta ca daca as zice acel lucru, n-ar fi acelasi cu ce faci tu Si e o problema. "Intr-o zi"...pai vezi ca nu toate zilele sunt la fel, asadar uneori vei face alte lucruri inainte de nani fata de faceai cu o seara inainte.
Zamby.thea, bianca, x.nobody.x, revin sa spun ca si eu mai practic din cand in cand acel lucru inainte de a patrunde in minunata lume disney...pardon a viselor. Parca adormi mult mai relaxat cand te culci pe muzica si daca te scoli pe muzica nu se stie daca ori iti scapa castile din urechi, ori bateria e descarcata. Cred ca cea mai buna parere despre baterii pentru. diverse gadgeturi/portabile o putem da noi cei care le lasam sa consume o noapte intreaga
De obicei stau la calculator, iar dupa stau si ma gandesc la ce am facut toata ziua , lucruri bune, rele! Si apoi visez
Inainte de culcare fac niste exercitii si un dus dupa care ma bag in pat unde stau si ma gandesc la ce am facut in acea zis si ce voi face in urmatoarea.
Ma rog pentru ziua ce tocmai a trecut si pentru ce va sa vina! Pt sanatatea familiei mele, a prietenei si prietenilor!
Ascult muzica la mp3 si adorm asa, iar dimineata ma trezesc cu mp3-ul descarcat...
Ii skriu la un baiat special kit de mult il iubesc si tot aceste kuvinte le zic parintzilor.
Imi fac cele 3 rugaciun: Tatal nostru, Cuvinese cu adevarat si Inger ingerasul meu.
Rugaciunea de multumire pentru o noua zi de viata, si pentru o noapte de odihna.bineinteles si pentru o noua zi de viata, si de iertare a dusmanilor mei, a celor dragi adormiti, si de sanatate, fericire, pace, dragoste si putere a sfintei lumini, fata de cei dragi ai mei in viata.