Cu siguranta Selena Gomez.
Se crede atat de frumoasa si atat de perfecta, incat uita ca nu totul se rezuma la aspectul fizic.Isi da cu o tona de farduri, poarta tocuri imense(chiar si cand nu e cazul-ca de exemplu la plaja) si nu i pasa ca la ea ''a canta'' e sinonim cu ''a rage'':-|
Ea mereu copiaza ceea ce vede. Daca Nick Jonas s-a alaturat The Administration-ului, ea repede a facut un contract cu The Scene. Daca Miley are un iubit, ea trebuie neaparat sa i-l sufle. Daca Vanesa Hudgens are un nou outfit, gata ea trebuie sa gaseasca ceva asemanator.
Ca tot veni vorba de Nick Jonas.Eu inteleg ca are sentimente fata de el, dar sa s-i le expuna in halul asta? Se da la el in continuu, ea vede ca este respinsa, dar putin ii pasa, insista in prostie.Vede ca Nick are alte preferinte, dar ea continua sa faca afirmatii in presa, punandu-l astfel intr-o lumina proasta si scotandu-se pe ea ca si cand ar fi ''printesa nevinovata cu sentimente ranite''.
Crede ca Disney nu ar fi nimic fara ea si ca totul i se cuvine, desi probabil ca Disney ar duce-o mult mai bine daca nu ar fi persoane ca ea care sa puna intr-o lumina proasta multi actori.
Pana la urma, ce vedeta ai mai vazut tu care sa poarte tocuri si jeansi skinny la plaja? Ce vedeta ai mai vazut tu care sa se imbrace atat de elegant cand se duce sa cumpere paine? Multi considera asta ceva foarte frumos, dar sincer, mie una m-i se pare ceva total absurd sa te duci cu sandalele pe care le-ai purtat la o nunta sa cumperi chibrituri.
Probabil ca acum, toti fanii ei o sa sara cu gura pe mine si sa ma contrazica.Nu-mi pasa cat de multi stupizi primesc, fac colectie. Eu opinia nu mi-o schimb:p.
Iti voi face o lista cu vedetele care ma enerveaza cel mai mult :miley cyrus(hannah montana)bianca draguseanu, adelina pestritu, justin bieber, tarky, vedetele astea p o r no, simona sensuan, monica clumbeanu, daniela gyorfy sau cum se scrie.
Adela popescu. dupa ce a participat la dansez pentru tine, mi s-a pus asa un tic pe ea si n-o mai sufar deloc!
Justin cap de mop si din Romania toate tarancele gen: Nichita, Magda Ciumac etc etc...
Inna
Sexy Braileanca
Simona Senzual
Romeo Fantastik[si restul'manelistilor]
Mitoseru
Popescu[nu stiu cum o cheama, dar stiu ca e jurnalista]
Mara Banica
Sorin Tiganu
etc.
Mie nu imi place miley, sanziana buruiana, paris hilton brad pitt si altii...
Pai sunt mai multe:Inna, Miley, Justin, Selena, Demi, Joe Jonas si majoritatea vedetelor disney
Justin bivol si toate "vedetele" care isi fac aparitia de doua ori, canta playback odata, isi fac un album cu piese copiate de pe youtube de care n-a auzit nimeni si ajung mari vedete+cele cu kilogramele de silicon si colagen
Pai nu ma enerveaza pentru. ca nu cunosc, nu vorbesc dar vad cum se comporta. pai cred ca ar fi Justin Bieber. deoarece. de ce sa va mai zic va dati siguri seama si singuri si pe locul 2 ar fi Miley Cyrus pentru ca este si ea o tipa rafatata. unii cred ca e Selena Gomez dar ea isi iubeste fanii si nu este asa de fitoasa ca Miley
Sunt de acord cu xXHellOfALifeXx :"Toate prelucratele si alea care au fost lansate de pe la pagina 3 sau 5 din Romania si bineinteles idolii adolescentilor [Miley Cyrus, Justin Bieber, Selena Gomez etc.]"
Poate e greu de crezut, dar faimoasa Miley Cyrus ma enerveaza enorm! Poate ca are o voce de " aur" si este super faimoasa dar de fapt este o increzuta ( dupa parerea mea). A fost atata timp un model pentru toti adolescentii, iar acum sa maturizat prea tare prea repede, a devenit ceva de neinchipuit...
Cred ca toate vedetele dp Disney`. Si. Sa revenim in Romania. Sanziana Buruiana cu pitipoancele ei.
Pai...
1)Justin Bieber 4 ever dc? Pentru ca se crede mare si tare la doar 16 ani, si oricum vad si cum se comporta
2)Miley Cyrus o credeam o fata de treaba si etc si dintr-o data i s-a urcat celebritatea la cap, se drogheaza, sa pozat nud(pe aproape nud dar in fine) si etc
3)Tatele din Romania(tara care face pe oricine vedeta) :
Bianca Dragusanu, Adelina Pestritu, Daniela Ghiorfi, Tarky si etc
4)Tatele din S. U. A:
Pamela Anderson, Paris Hilton si multe altele
Si lista poate continua
fundita
Miley cyrus, zac efron, justin bieber...ca pitipoancele de la noi nu se pot numi vedete...like bianca dragusanu, andreea tonciu, simona senzual, ettttc.
anonim_4396 întreabă: