| AvalohAlyn a întrebat:

Care este visul vostru?

12 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Medicina umana!

| monyk a răspuns:

Buna, visul meu e ca pe viitor sa fiu realizata pe toate planurile, pe placul profesional, dar si sentimental. Vreau sa am o am o slujba care sa imi placa si care sa imi aduca venituri, sa nu duc lipsa baniilor; apoi as vrea sa am o familie frumoasa si sanatoasa, sa am un sot care sa ma iubeasca si sa fim fericiti impreuna; apoi as vrea sa calatoresc prin toata lumea, asta e visul meu de cand eram mica, sa vizitez locuri si sa cunosc culturi noi...acum fie ce o fi, important e sa traiesc prezentul.

| simona_6231 a răspuns:

Sa ajung unde mi-am propus... jumate din visu meu sa indeplinitlove struck

| malinutza a răspuns:

Visul meu este, ca lumea sa devina mult mult mai buna si ca celor de la conducere sa le pese de oamenii fara slujbe etc. Tu ai un vis?tongue

lolita
| lolita a răspuns:

Visul meu este sa ma fac mare!

| zambareata a răspuns:

Sa ma mut la alt liceu...si sa fiu sanatoasa si fericita.happy

| D A R i U t S s A a răspuns:

Sa devin o femeie de succes happy

| Elena1234456 a răspuns:

Sa am o cariera de succes si sa fiu fericita :X.

| Aiwendil a răspuns:

Visul meu e sa devin cel mai mare psiholog din Romania.De ce nu si din lume? Sa fiu sanatoasa, fericita si baietii din Romania sa-si lase parul lung.

| ;x^..::pasTiluTza`))::...:x:x a răspuns:

Sa ma 55 de kglaughing))

| Razvan a răspuns:

Sa plec.Departe de tot ce-am avut dar am pierdutsad

| T. AC a răspuns:

Nu am vis nu am dorinte happy de mine e cel mai bine viata e cea mai mare C**** dar o iubesc mult nu e nevoie de vise si dorinte in viata atata vreme cat vezi tot ce este in jurul tau dupa ce realizezi ce e in spatele tau nu mai ai timp de regrete iti traesti viata si la sfarsit de drum te bucuri de ce ai lasat bun in urma ta happy

Întrebări similare