Am urmarit multe filme horror dar Jeepers Creepers e preferatul meu. Pur si simplu e unic. Povestea in sine e fascinanta. E diferit fata de restul.
Mirrors. Un film destul de inteligent
Inca un motiv in plus sa nu te uiti in oglinda
30 days of night.
este iesit din tipare, aduce ceva nou, etc. nu stiu ce sa zic, cred ca daca il vezi iti dai seama de ce.
Alien, şi d'abia astept să iasă partea a 5-a 3D la anul, tot cu Sigourney Weaver protagonistă. \
Drag me to Hell, petru că m-am speriat de câteva ori foarte tare şi pentru că nu se termină cu bine.
Ultiul vazut este Hatchet si preferatul meu, pentru ca este destul de captivant si finalul e foarte neasteptat.`.`
Dead Silence...de ce? Pt ca este un film cu o poveste de groaza captivanta si chiar m-a speriat...adica vreau sa zic ca nu m-am mai speriat de mult la un film horror pentru ca am vazut cam multe si m-am cam plictisit :-D
Ultimul la care m-am uitat si mi-a placut a fost shutter...:X:X:X::fain film...
dar cand eram mik m-am uitat la unul care se chema casa groazei avea trei parti. Insa l-am cautat si nu l-am gasit nicaieri. Eu mai urmaresc vineri seara de la ora 10 fenomene stranii sau mesaje de incolo. Din cate am inteles si filmul Saw e faina acum nah ...nu pot sa-mi dau cu parerea ca nu l-am vazut.
As zice ca filmul care chiar m-a speriat rau a fost Paranormal Activitysi toate Saw-urile mai nou am vazut Orphan dar a fost ceva mai suportabil
Orfana, in mod sigur.Filmul asta e de-a dreptul surprinzator de bun.Sincer...fetita asta joaca atat de bine pentru varsta ei incat m-a uimit...si fata ei se potriveste de minune.are o fata intr-adevar de copil-demon!. Recomand acest film fiind unul exceptional, nota 10
Masters of horror -Dragoste de mama sau ceva de genu' e vb despre o japoneza sau cum le zice care fura un inel si e torturata in stil chinezesc adica in chinuri groaznice HF
Yurisa întreabă: