Lipsa imaginatiei creative.E greu cu creativitatea azi,in epoca turmei si a superficialitatii.E si mai greu atunci cand ai la activ doar bancuri si carti, de joc, bineinteles.
Sentimentul cel mai trist e atunci cand nu-i mai deosebesti de plantele din ghivece.
Sursa plictiselii vine atunci cand stai pe un scaun si te uiti pe pereti, eu la calculator nu ma prea satur, la ps3 depinde cateodata da.
Sursa plictiseli este lipsa de ocupatie si eu tot sunt plictisit ca nu mai stiu ce sa fac.
Fast food-ul! Fără glumă,asta e o generaţie fast-food,iar conceptul a pătruns în toate domeniile,contaminându-le-muzică, film,literatură, şcoală, relaţii...frumos colorat,frumos ambalat, uşor de înfulecat,ca pentru oameni grăbiţi care n-au timp să moară dar nici ca să trăiască,gustos pe moment dar plin de aditivi şi conservanţi,uşor de uitat deşi creează dependenţă, pe deasupra nici nu-i tocmai săţios, foamea sau plictiseala apare la scurtă vreme după îngurgitare...
Chiar că...cred că am răspuns la zeci de întrebări cu "nu știu ce să mai fac, mă plictisesc", de citit o carte nu au auzit incă... păcat!
MaryLoveAnime întreabă:
XmimiX întreabă:
lola_5690 întreabă: