| Dmonik a întrebat:

Care-i sursa plictiselii? Vad numai tineri plictisiti.
Nu e plictis, e plictiseala!

Răspuns Câştigător
| Κλεοπάτρα a răspuns:

Lipsa imaginatiei creative.E greu cu creativitatea azi,in epoca turmei si a superficialitatii.E si mai greu atunci cand ai la activ doar bancuri si carti, de joc, bineinteles.
Sentimentul cel mai trist e atunci cand nu-i mai deosebesti de plantele din ghivece.

4 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Sursa plictiselii vine atunci cand stai pe un scaun si te uiti pe pereti, eu la calculator nu ma prea satur, la ps3 depinde cateodata da.

| djcosty_7523 a răspuns:

Sursa plictiseli este lipsa de ocupatie si eu tot sunt plictisit ca nu mai stiu ce sa fac.

aqualuna
| aqualuna a răspuns:

Fast food-ul! Fără glumă,asta e o generaţie fast-food,iar conceptul a pătruns în toate domeniile,contaminându-le-muzică, film,literatură, şcoală, relaţii...frumos colorat,frumos ambalat, uşor de înfulecat,ca pentru oameni grăbiţi care n-au timp să moară dar nici ca să trăiască,gustos pe moment dar plin de aditivi şi conservanţi,uşor de uitat deşi creează dependenţă, pe deasupra nici nu-i tocmai săţios, foamea sau plictiseala apare la scurtă vreme după îngurgitare...

| aliceinchains a răspuns:

Chiar că...cred că am răspuns la zeci de întrebări cu "nu știu ce să mai fac, mă plictisesc", de citit o carte nu au auzit incă... păcat!

Întrebări similare