| Bez3a a întrebat:

Care imi spune cum sa fac o fata sa ma placa primeste funda

Răspuns Câştigător
| SylviuCatlin a răspuns:

Pai sunt mai multe modalitati sa te placa o fata. In general o fata te va place pentru ceea ce esi nu pentu ce faci u ca sa o cuceresti! Asa ca fii sincer cu ea din prima clipa si intreab-o mai multe din viata ei daac nu se supara sa iti raspunda! Atunci u fii interesat si chiar daca nu e asa fa sa para ca iti pasa ceea ce zice si ca iti pare rau! Si cel mai important fa acea fata sa te inteleaga. Fii sigur pe tine cand ii spui ceva si sa nu promiti nici o data ceea ce nu poti sa faci... pentru ca o sa ii creezi iluzii apoi netinandute de cuvant o sa o dezamagesti si isi va pierde increderea in tine! Iti urez bafta si sper sa iti fie de folos ce am zis eu nu doar cu acea fata ci toata viatawinking

6 răspunsuri:
| 47dadi a răspuns:

Acest link te va ajuta fiindca si pe mine m-a ajutat, dar nu una m-a placut ci mai multe aici este linkul http://www.cumfacisa.ro/Cum-faci-o-fata-sa-te-placa

Funda!

| roxanarooxy a răspuns:

Vorbeste-i frumos...si nu o impresiona cu lucruri banale.

| GeoXoXo a răspuns:

Trebuie sa fii pe placul ei!winkingSa afli ce ii place si sa devii ceea ce ii place! Trebuie sa te schimbi.Depinde daca ii place sa fii mai rebel sau mai Gentleman.Succes!winking

| negru30 a răspuns:

Poarta-te cum te-a lasat Dumnezeu pe pamant si o sa te placa sigur - Bafta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fetele nu pot fi cucerite cu una cu doua, trebuie sa le iei mai usor.
Acuma eu practic nu stiu nimic despre ea, ce fel de persoana este...
Dar iti spun un singur lucru, fetele vor ca baietii sa le linguseasca, si sa se saimta in siguranta.
Deci ar fi bine sa tragi de fiare, dar sa fii si un baiat romantic, mai intai afla ce ii place cel mai mult, si pe urma totul o sa vina de la sine, ai grija, fetele fac decizia, si uneori de pe urma lor poti sa suferi.

| Rebecutza999 a răspuns:

Intai du-te la ea si intra in discutie cu ea. Apoi treci la un subiect mai HOT de ex"Daca ar fi cate sanse as avea cu tine''
Sper sa mearga.
Sau filtreaza cu ea intruna apoi daca vine spre tine spune-i ca vrei sa te bagi cu ea
P.S mie mi-a reusit cu unu de 14
Good Luck big grin