Depinde daca fapta ta o sa fie considerata infractiune ori numai contraventie.
Daca o sa fie considerata infractiunea de lovire si alte violente, prevazuta de art. 180 Cod penal, exista doua ipoteze: 1. Daca nu necesita zile de ingrijire medicala pedeapsa este inchisoarea de la o luna la 3 luni ori amenda de la 150 la 10. 000 lei. 2. Daca s-a produs o vatamare care necesita pana la 20 zile pentru vindecare pedeapsa este inchisoare de la 6 luni la 1 an ori amenda de la 300 la 15. 000 lei.
Daca fapta va fi considerata contraventie amenda va fi de la 200 la 1. 000 lei, conform Legii nr. 61/1991.
Poti sa nu patesti nimic penal daca o sa se retina ca ai fost provocata si atunci ai putea fi doar amendata, de altfel si ea ar putea fi amendata pentru aceeasi fapta, provocarea ori participarea la scandal in locuri publice.
Pai stie cum te cheama stie unde locuiesti poate nu s-a dus la politie
poate a vrut sa te pacaleasca stai linistit poate nu vin curcanii dupa tine
Sai zici ca tot se lua de tine de nu primesti amenda va trebuii sa platesti ce va bani 200/300 euro sau lei
sau poti sa zici ea a inceput sa te enerveze si sa dea in tine si ati inceput bataia
Daca tu ai inceput bataia atunci o sa ai probleme caci eu am batut un baiat cu un 1 an mai mare (nu mai mic dar mai mare) si a ajuns in reanimatie si la fel s-a dus la politie am primit amenda si am avut un pic de probleme cu costurile trebuia sa-i platesc medicamentele etc. Dar asa se procedeaza in Moldova dar la voi in Romania deacum nu stiu.