Psihologia pentru ca inveti macar in teorie sa cunosti oamenii
Romana ramane marea mea iubire, chiar daca profa e sub asteptari
Ca tot vorbeam de scoala intr-un post anterior, mie mi-a placut matematica, pentru ca mi-a fost bagata pe nas inca de la gradinita si mi-a placut, asa ca stateam cu placere la ora de mate (nu chiuleam ca altii) si ma intelegeam bine cu toti profii de mate pe care i-am avut.
Istoria si Geografia de ce? deoarece citesc o data lectiile si le retin ceea ce inseamna ca nu trebuie sa ma obosesc invatand
In modul in care fac eu scoala- nici una.
Sa iti spun de ce :
- in 4 ani de liceu am schimbat 5 profesoare de romana, toate pe langa materie
- in 4 ani de liceu am schimbat 4 profesoare de engleza
- in 4 ani de liceu am schimbat 4 profesoare de istorie
- tot in 4 ani de liceu am schimbat 2 de geografie
- sa zic ca tot in 4 ani am schimbat si 4 diriginti e prea de tot.
In general imi place engleza ca e o limba universala si te ajuta foarte mult in viata. Si pe bune ca am invatat-o din filme, jocuri etc ca la scoala...
Ah da si acum intr-a 12-a nu mai avem din semestrul 1 profa de engleza, deci...
Istoria - ca ne batem joc de profu si e ne intreaba daca vrem 9, 50 sau 10( handicapat)
biologia - ca stam cate trei in laborator si biletelele se plimba din fata pana in spate si din spate pana in fata
geografia - ca ne lasa sa copiam la teste
fizica - avem o profa batrana si bolnava, ne lasa sa copiam si ne jucam intruna in ora ei
sport - ca fac sport si e sunt cea mai buna din clasa si o joc pe profa pe degete si reusesc cu ajutorul colegilor sa o determinam sa facem ce vrem
franceza - ca e usoara
matematica - avem o profa draguta si intelegatoare
romana - ca sunt buna si profa ma crede foarte buna si am note mari
engleza - pai imi place ca e folositoare
mie imi plac toate dar mai sus sunt prostiile pentru care indragesc scoala
a si cea mai iubita materie este pauza, chiulul profesorilor de la ora ca au alta treaba si vacantele
Romana:X si desenul. si geografia. dar fiecare materie e OK cel mai mult depinde de profesor, modul de predare si mai multe...de exemplu mie mi-a placut istoria mult dar acum avem un profesor foarte plictisitor.deci pur si simplu adormi la ora la el dar in schimb e intelegator si bun cu noi (macar atat)
Mie Matematica.cred
Are o logica aparte.
la matematica nu exista. 2+2=3 sau 4
la mate 2+2=4
dar imi place si Romana.
. pentru ca iti lase imaginatia sa zboare.
la romana 2+2=76
Romana, in special gramatica
Matematica, in special geometria
Istoria de-abia acum incepe sa-mi placa, incep sa-i descopar frumusetea.
Mie imi place:
-romana ca ne pune mereu sa inventam niste povesti mai scurte folosind expresii, cuvinte, imagini etc.
Franceza! O ador! Normal pentru ca avem o profesoara extraordinara! Si pauza! Ca in pauza faci multe nebunii! STIU PAUZA NU ESTE MATERIE!
AndreeutzaDragutzica întreabă:
DaciaRomania întreabă: