| EcLipSa234232 a întrebat:

Care metoda dintre epilarea cu ceara si epilarea cu crema este mai eficienta?
ma refer, in cazul picioarelor
la care din cele 2 :
-parul nu devine mai des
-apare cat mai greu ( 1 saptamana ar fi bine )
-este mai ieftina?

Răspuns Câştigător
| AliiB a răspuns:

-ceara
-ceara
-crema
Daca alegi sa te epilezi cu ceara, in timp parul devinde tot mai fin si mai rar. Parul va creste in aprox. 3-4 saptamani.
Daca alegi sa te faci cu crema depilatoare, parul va creste intr'o saptamana sau chiar mai repede. Parul va fi la fel de aspru si de des.
Daca nu iti permiti sa te faci cu ceara, poti sa te epilezi acasa cu zahar, o metoda care are aceleasi beneficii ca epilarea cu ceara.

4 răspunsuri:
| ellyna a răspuns:

Eu una folosesc crema, dar parul creste repede. Daca e sa vorbim despre epilarea cu ceara, parul creste cam dupa 2 saptamani, dar este dureros si s-ar putea sa te invinetesti la inceput.Cel mai bun ar fi un aparat de epilat happy Sper ca ti-am fost de ajutorwinking

| Maryuk해바라기 a răspuns:

Preturile variaza...si al crema si al ceara.

Sunt bune benzile cu ceara....firele de par apar greu(aproximativ 3 saptamani) ...nu il indeseste..si poti gazi benzi de ceara la un pret bun (in jur de 10 lei )

| Xenya a răspuns:

Cele mai bune sunt ceara si benzile cu ceara!

| beautifulkiss a răspuns:

Buna din mai toate punctele de vedere ceara este cea mai buna.Ea smulge firul de par deci parul creste mai greu si parul se rareste in timp, iar dupa cativa ani va ajunge sa-ti creasca parul chiar si la 3 saptamani.
Mai ieftina e crema, dar nu prea se merita:)
Benzile cu ceara nu sunt chiar atat de bune zic eu.Mai bine ori mergi la un salon ori cumperi ceara la niste tubulete:http://www.google.ro/......tp?/imgres
pe care o incalzesti si apoi o intinzi(oricum scrie pe ea cum sa o folosesti si pentru ce tip de piele e buna).
In privinta aparatului nu stiu ce sa zic,am auzit ca doare mai tare decat cu ceara si oricum e o treaba migaloasa,asa cu ceara pui o fasie si smulgi mult mai multe fire de par decat daca te-ai face cu aparatul.
Si da cu ceara doare,dar ce sa-i faci, si eu m-am facut cu crema, dar acum am facut alergie la orice tip de crema depilatoare si am inceput sa ma fac cu ceara, doare, dar se merita zic eu:)
Numai bine.