| Fvn a întrebat:

Care o sa fie primul lucru pe care o sa-l faceti cand luati vacanta? happy
Eu sa dorm, dorm si iar sa...dorm!

25 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
Zbenguici
| Zbenguici a răspuns:

Ma duc sa stau cateva zile cu ai mei parinti, mai rezolv cateva probleme, dupa care ma apuc de calatorit.

| Petronela a răspuns:

Sa ma inscriu la liceul dorit:d

| evoke a răspuns:

La fel.Dorm.ZzZz laughing
Iar dupa, Afara.

| Turquoise a răspuns:

O sa dorm pana pe la 1-2->apoi ies afara->intru in casa pe la 10-11->intru pe net->ma culc si o iau de la capatlaughing

| JustMeFlory a răspuns:

Nu as vrea sa dorm prea mult, o sa stau pe afara, o sa ma duc la mare, la strand, dar cel mai mult o sa stau afaraaaahappy Sa ma arda soarelelaughing)

| shtephie a răspuns:

Astept sa intru la liceu.
Apoi sa merg la mare.
Si sa ies in fiecare zi din casa!
Nu vreau sa dorm laughing) ca tine laughing

| DianaAndra1 a răspuns:

Eu am sa merg in Baile Felix, la strand! laughingblushing.
Voi dormi in urmatoarea zi pana la ora 13 love struck. si voi sta prin oras pana in zori.

| pauladrian a răspuns:

Ai o viata si pe aia o dormi? Eu nu iau vacanta, termin liceul si incep viata sa zic asa.

| Kitty a răspuns:

Eu deja am luat vacanta! Nu ma mai duc la scoala. Am de gand sa dorm, sa citesc, sa compun diverse. Vreau sa ma duc la bunici, la Bucuresti la o verisoara si daca nu plec in Franta intr-o excursie as dori sa merg la Felix(imi place foarte mult acolo).

| Domyno a răspuns:

Macar nu sunt singurul care doarme rolling eyes laughing
iar dupa somn, STRAAAAND! thumbs up

| FreshDreams a răspuns:

Vacanta.nici nu stiu daca acest cuvant exista cu adevarat sau e doar un mod de a calma un copil...
Eu personal nici nu mai stiu ce sa cred, la noi la clasa inca se dau teste la greu, nici un profesor nu tine cont ca e penultima saptamana.Suntem cea mai chinuita clasa de la gimnaziul din scoala noastra.

In orice caz, daca va mai poposi vacanta si pe la scoala noastra, primul lucru pe care il voi face va fi sa dorm, ca si tinelaughing, sa plec cu rolele si sa ma distrez!

| GaleaMarius a răspuns:

Astia cu somnul happy vorba aia
Ai o viata, si pe aia o dormi laughingrolling on the floor

| anca943 a răspuns:

Să arunc cărtile si caietele pe foc laughing

| aleeee a răspuns:

Nu realizez ca incepe vacantalaughing

Dorm pana pe la 11-12laughing

Si le fac cu mana profesorilorlaughing

| TPUaLuatoRazna a răspuns:

Programul meu in primele 2 saptamana de vacanta:dorm, calculator, tv, mananc, dorm calculator, tv, mananc...

| vivi_5803 a răspuns:

Sa dorm, sa ma plimb si cel mai mult sa ma distreeeez!

| gabriela007 a răspuns:

Internet, pe afara, voi sta mult afara, laughing m-am saturat de casa, mai desenez, ma culc tarziu ( sau in cel mai bun caz, nu ma culc deloc laughing)

| vivalavida a răspuns:

Moaaa atat de mult poti sa dormi?

Răspuns utilizator avertizat
| Lavu a răspuns:

Dupa vineri e sambata...deci am nai!laughing ma trezesc la 8laughing

| casy14channel a răspuns:

Cred ca o sa-mi fac bagajul pentru tabara, o sa ma joc pe calculator, si o sa stau pana noaptea tarziu uitandu-ma la filme sau desenandhappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai.astept sa intru la liceu
iar dupa aia plec in italia la bunici mei
si voi sta acolo toata vara
si o sa imi gasesc un prieten poate italian
de abia astept.

| crystynyka a răspuns:

Eu o sa-mi gasesc un prietenbig grin

| Dăăăh a răspuns:

O sa ma scol pe la 12, o sa staw cu prietenii, o sa ma culc pe la 1-2 [noapte]:X laughing. A! si o sa merg la mare!big grin