Braşov, clar!
Şi plusurile ar fi atracţiile turistice. În Braşov chiar n-ai cum să te plictiseşti. Ai ce vizita, ai unde ieşi, ai ce admira... Minusuri deocamdată nu găsesc.
Brasov. De ce?! Pentru ca niciodata, dar niciodata nu te vei plictisi de el, de republicii, de sub tampa, de Poiana... e foarte frumos! Merita vizitat.
Mie, Iasi! Acolo fiecare piatra are o istorie, fiecare banca "respira" cultura. Minusuri? Acum este prea invadat de basarabenii care nu stiu sa-l respecte.
Imi place sa vizitez si Sibiul, dar nu-mi plac locuintele de acolo (daca ar trebui sa locuiesc acolo).
Daca fiecare piatra are o istorie atunci si fiecare om are alcolemie in fiecare zi peste medie ironic vorbind
Mie-mi plac Oradea, Constanta si Brasov! Imi place si Sibiul dar orasul meu favorit din Romania v-a ramane mereu Clujul!
De ce? Pentru ca pur si simplu-mi place
Constanta:X pentru ca este locul unde traiesc si imi place foarte mult iar vara vin o multime de turisti la mare dar iarna...
Logic cluj pentru ca e si al 3-lea cel ma impotant oras din tara dar si pentru ca are o istorie lunga si pentru marea populaie.
Timişoara. De ce?
Pentru că acolo e acasă. Şi nu l-aş schimba pentru nimic în lume.