Eram cu prietenul meu in clasa (e in aceeasi clasa cu mine ) eu stateam pe banca iar el era rezemat de calorifer pentru ca venisem de afara si vroia sa se inkalzeasca la fund si la spate.El avea pantaloni de fashi.Am stat noi de vorba vreo 2 min apoi eu m-am ridicat si m-am dus la el sa-l pup.Ne-am pupat, ne-am mangaiat, bla bla bla chestii de-astea vreo 10 min pana a inceput ora .Cand a intrat profa in clasa m-am dus repede in banca cand sa se duca si prietenu meu in bank abia s-a dezlipit de calorifer pantalonii lui de fasi erau lipiti de calorifer i s-au topit in fund si i se vedeau kilotii nu mai puteam toata clasa de ras apoi l-a sunat pe tatiku' sa vina sa-l ia aksa
Eram la tara la bunici cu mami si tati.Am mers de dim in gradina sa culeaga bunica niste cirese a luat scara si am mers sa culegem. Sa suit bunica pana sus de tot sa adune cirese cand a ajuns in cires a realizat ca a uitat sa ia cosulin care sa le puna.Cosul era la mine .Mi-a zis sa il arunc sus ca il prinde.L-am aruncat dar a picat fix in varful ciresului Bunica se uita la mine cu o fata de-aia nervoasa parca ii venea sa ma-njure . Cand o vad pe bunica ca se suie in copac dupa cos .a adunat cirese iar cand sa coboare eu am fugit cu varamea cu scara cu tot ne-am dus dupa un pom si radeam in timp ce ea tipa disperata dupa ajutor apoi ne-am dus la ea, i-am dat scara, iar cand a coborat am mancat o groaza de bataie si acum mai tin minte cand m-a pleznit
Asta vara eram in club cu prietenul meu.Si mai erau 2 fete si 2 baieti.Prietenul meu a comandat o bere iar eu am comandat un cola.Cei 2 baieti au comandat si ei bere iar cele 2 fete si ele o bere .Eu eram singura care comandasem suc .Am stat de vb vreo 5 min pana a venit fata blonda cu comanda .Cand a ajuns la cele 2 trepte sa urce spre noi sa ne aduca alea a picat cu comanda noastra cu tot dar a picat in fata cu capu inaintenu mai puteam de ras apoi s-a ridicat ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic si-a strans comanda de jos si ni le-a adus zambind apoi cand sa se duca inapoi sa ia la altii comanda a picat iar atunci mi-am dat seama ca era beata
anonim_4396 întreabă: