Pentru fiecare cel mai relaxant sport e cel pe care il practica - cel care ii place. Daca nu iti place sa faci ceva nu poate fi altfel decat o corvoada - indiferent cat de relaxant ar trebui sa fie. Pentru mine cel mai relaxant este inotul. Imi plac drumetiile, dar rapesc prea mult timp si trebuie mers departe, asa ca nu e foarte la indemana.
Cum au spus si cei dinaintea raspsunsului meu, orice sport este benefic organismului. Dupa parerea mea inotul este cel mai relaxant.
Sportul si orice fel de miscare in general, este cea mai buna si eficienta metoda de crestere al capacitatii intelectuale, relaxare si combatere a bolilor cardiovasculare, reumatice etc.Deci nu un sport anume ne creaza starea de relaxare ci si simplele plimbari in aer liber sau orice activitati desfasurate in natura ne da acea stare de relaxare.
SEXUL! Afectiv, altruist, dedicat, reciproc, vesel, nebunatic, inventiv, experimental, arde si calorii!, linisteste, relaxeaza, umple bateriile fizice si psihice, iti induce optimism si pofta de viata (sau si de cioco, vin, sampanie, fructe, carnitza, etc...) destinde tensiunile..., are si un efect analgezic,, induce/aduce un somnic f. f. placut (si necesar! pentru refresh!) datorita invadarii intregului organism cu endorfine, serotonine, oxitocine, etc., Si e, deci, SUPER RELAXANT!>>. RELAX!, RELAX!, RELAX!>>>>>>...
Exista vreun sport relaxant? nu.
Pentru ca toate iti solicita un efort fizic fie el cat de mic.
De acord cu rroxi43 (prima parte a mesajului). Intrebarea, banuiesc, era pusa pentru un caz general, deci, inotul pentru majoritatea, cat si pentru mine nu este foarte relaxand tinand cont ca ma voi duce la fund spre a masura adancimea bazinului. Eu prefer alergarea, aerobic, strenght, fitness, parkour si, probabil sunt mai multe dar am enumerat cele mai placute si care le plactic mai des.
Sexul nu se declara ca fiind un sport. Pentru unii este un job, pentru altii o relaxare dar in nici-un caz nu se poate numii sport. / Ce nume sugestiv ai psihoSex.
Faci vreun sport? Sportul iti transforma energia fizica in energie psihica ceea ce te relaxeaza. De multe ori vad persoane noi venind la stadion sa alerge, se pregatesc plini de entuziasm, alearga si dupa 200m incep sa mearga si nu ii mai vad in urmatoarele zile. Probabil se gandesc ca mai bine stau in fata televizorului cu o bere pe burta si spargand seminte decat sa se miste si ei putin.
Incearca si tu dar vezi ca creaza dependenta (pe bune).
Depinde si de ce iti place, pentru mine.patinajul inotul atletismul.si as mai incerca si bungee jumping.probabil m-as relaxa
Inotul, pentru ca articulatiile si muschii sunt liberate de greutatea corpului, este un sport care nu are limita de varsta si este recomandat in afectiuni ale muschilor, oaselor si articulatiilor, contrar altor sporturi.si ar mai fi si golful, mai ales ca profitam si de natura