Daca te saluta, daca se uita intr-un mod insistent la tine, daca iti da sms-uri, daca vorbiti pe mess, daca te intreaba de mai multe ori daca ai prieten, daca iti da com-uri la hi5/facebook(in caz de ai)... daca indeplineste majoritatea din acestea, e clar ca te place, insa nu te pripi s-ar putea sa te inseli... funda?
Daca te trataeza altfel fata de celelalte fete, daca se uite insistent la tine, daca iti zambeste des, daca glumeste si rade alaturi de tine. Sper ca te.am ajutat.Bafta!:X
Daca te place o sa se poarte mai ciudat cu tine decat cu celalalte fete si o sa stea mai mult cu tine, o sa vb cu el mai mult si chesti din astea... daca a mai avut relatii u nici nu trebuie sa faci niciun efort pentru ca o sa-ti spuna ca te place intr-un mod direct sau indirect dar sa intelegi, experienta proprie
Cristianorudi7 Nu te-a intrebat nimeni ce crezi despre fata mea si ca sa stii sunt cea mai draguta si populara din scoala. Iar poza e facut asa deoarece imi place fff mult goth-ul si emo-ul...am si fost dar asta a fost cu mult timp in urma
Daca te intelegi bine cu unul din prietenii lui, pune-l sa il intrebe ce crede despre tine.asa o sa afli parerea exacta