Ingrediente la PANDISPAN PUFOS
7 oua
7 linguri apa
7 linguri ulei
1 cana si jumatate faina
1 cana si jumatate zahar
1 praf de copt
zahar vanilat
2 linguri cacao
Preparare:
Se separa ouale, se bate albusul spuma bine, se pune zaharul cu apa la foc mic pina se face sirop apoi se toarna fierbinte peste albus batind cu mixerul cam 1 minut, peste se pune uleiul si se bate, se pun galbenusurile si se bate, apoi praful de copt dizolvat si faina amestecind pina se omogenizeaza.
Se unge o forma cu unt sau margarina si se toarna compozitia pastrand un pic pentru a se amesteca cu cacao, punind si aceasta compozitie peste cealalta.
Se coace la foc potrivit 40-45 minute.
Mentiuni:
Reusita e sigura
Timp Preparare: 1 h
Complexitate: redusa
Ingrediente prajitura 5 minute:
4 linguri de faina
3 linguri zahar
2 linguri cacao
1 ou
3 linguri lapte
3 linguri ulei
1 plic zahar vanilat
optional: 3 linguri fulgi ciocolata
Modul de preparare a retetei:
Intr-o cana mare de ceai se amesteca zaharul, cacaoa, faina, zaharul vanilat. Se adauga uleiul si laptele si se amesteca bine, apoi se inglobeaza fulgii de ciocolata.
Se pune cana in cuptorul cu microunde, pentru 3 minute, la 1000 W. Se lasa apoi sa se raceasca in cana si se rastoarna pe o farfurie. Prajitura se poate orna cu frisca, crema de vanilie, bucati de ananas.
Timp de preparare la BOMBOANE RAFAELO
15 min (complexitate redusa)
Ingrediente:
400 g margarina, 400 g zahar (preferabil pudra), 400 g nuca de cocos, 400 g lapte praf, 200 g alune
Mod de preparare: Se amesteca margarina, zaharul, laptele praf si 300 g din nuca de cocos pana devine o paste groasa, omogena. Se modeleaza bile din aceasta compozitie punand in centrul fiecarei bile cate o aluna, apoi se rostogolesc prin restul de nuca de cocos si se aseaza pe platou. In loc de alune se mai pot folosi si migdale, arahide in ciocolata, alune de padure, etc.
Tort de biscuiti. Ai nevoie de biscuiti(pe care ii imoi in lapte caldut sau sirop), creme cumparate din comert lapte si daca mai este nevoie de adaugari. depinde cum doresti
Http://www.reteteculinare.ro/......acao-1262/
http://www.prajituri.info/
funda?:3
Ovidiu36 întreabă: