Varianta 1 Asa, am gasit. Cand scrii acolo "peter please answer" in loc sa scrii peter apesi pe "." si incepi sa scrii raspunsul iar el iti va scrie peter please answer si cel caruia ii faci farsa nu-si va da seama si va crede in miracole. dupa ce ai terminat raspunsul, apesi iar pe "." si dupa aceea nu mai stiu ca nu ma prind.
2
Este smecheria ca atunci cand cineva scrie la tastatura "peter, please answer" da de fapt raspunsul, iar in locul literelor raspunsului pune literele p,e,t, e, r.etc
Nu mai stiu insa cum era smecheria parca se tinea apasat pe shift, dar nu stiu sigur. daca aflu iti spun.
şi cea corectă cred
Salut. va explic eu cum e cu peter answer. Stiti ca atunci cand vreti sa puneti o intrebare trebuie sa scrieti mai intai (peter please answer...)tineti apasat pe "." si el automat o sa scrie propozitia, cand ajunge la sfarsit mai apasati de 4, 5 ori pe punct, iar apoi scrieti raspunsul la intrebarea pe care vreti sa o puneti. Apoi scrieti mai jos intrebarea, apasati enter si va va aparea raspunsul pe care lati scris voi. foarte simplu.