| JustMelavJustMe a întrebat:

Care sunt canalele, emisiunile voastre preferate de la tv? Fundaaaa

Răspuns Câştigător
| lovefan a răspuns:

Sall. Nu pot sa spun ca am anumite canale preferate, sunt genul de persoana careia ii place sa incerce de fiecare data ceva nou, dar imi plac mult reality-showurile gen,, dansez pentru tine'',,, plasa de stele'',,, in puii mei(e preferata mea),,, ochii din umbra'',,, schimb de mame'',,, miss fata de la tara'',,, fermier caut nevasta'',,, danutz s.r.l.'', etc. etc.

15 răspunsuri:
| RedCode a răspuns:

Canal Prefer sunt 3
1. PROTV
2. Antena1
3. PrimaTV

emisiune nu prea doar Neata cu Razvan si Dani
seriale mai mult
Mostenirea, Naricisa Salbatica, Iubire si Onoare cam atat.

| Carmensitarockon a răspuns:

In primul rand protv-ul iar misiunile preferate:dansez pentru tine, faci fata faci bani, te pui cu blondele, plasa de steleetc.

| PinkStarSustineCampaniaTPUrevive a răspuns:

Mtv rulzzzz:XX::X:X:X:X music chanel:X:X

| ѕოiℓε01 a răspuns:

Acasa tv, antena 1, prima tv, HBO etc.si emisiuni: focus monden, iubire si onoare (serial), te pui cu blondele, neata cu Razvan si Dani, Schimb de mame etc

| AnnaMariaaa a răspuns:

Dansez pentru tine, Schimb de mame, In puii mei, Comanda la minelove strucklove struck si Cireasa de pe torc etc...Protv,prima,antena1

| kyrky a răspuns:

Acasa tv

| Donytzu_1698 a răspuns:

Disney chanel! si toata ziua hannah montana, vrajitorii din waverly place, kim possible, fineas and firb si din astea:X:X:X si sa nu uitam de pe cartoon network INSULA DRAMEI TOTALE si ACTIUNE DRAMA TOTALA!

| mmeee79 a răspuns:

Acasatv(telenovelele)...primatv -trasnitii, mondenii, cronica carcotasilor happy...si -in puii mei primatvhappy

| Michidutsa a răspuns:

Acasa tv, mtv, kiss tv, travel and living

| CrissCC a răspuns:

Kanal D-Nora pentru Mama
Pro Tv-Dansez pentru tine
National Tv-Copii contra parinti
Antena 1-Comanda la mine

| Iustiina a răspuns:

Canalele preferate: KanalD, Antena1, AcasaTv.
Emisiuni preferate: Faci fata faci bani, Te pui cu blondele, Pvestiri de noapte

| Ðida a răspuns:

Mtv, Music Channel...Imi place sa ma uit la Phineas si Ferblaughing In rest nu prea imi plac emisiunile...mai mult ma uit la filme:-D

| nirvana7 a răspuns:

Emisiunea din seara aceasta, Codul lui Oreste de pe B1. Din pacate nu o pot urmari, s-a blocat imaginea si sonorul.Nu mai inceteaza astia cu atacurile :lol:

| AvalohAlyn a răspuns:

Imi plac emisiunile de pe Prima Tv, Antena 1 si OTV.Ploaia de stele, marele castigator iar ca o telenovela, narcisa salbatica de pe antena, comanda la mine, stii castigi, schimb de mame dar imi plac si unele documentare de pe discovery si animal planet.Numai bine.

| ForbiddenLove a răspuns:

Investigation discovery
discovery travel and living
zone reality
national geographic channel
national geographic wild
cam atat thinking
emisiuni?thinking
what not to wear
L. A ink / Miami ink
Say yes to the dress
(astea sunt de pe travel and living)