Ochii omului iubit sunt cei mai frumosi din lume, urmati bineinteles de ochii tai, care iti dau posibilitatea sa-l vezi pe cel ce-l iubesti, sa poti vedea chipurile persoanelor dragi, cerul ca azurul, ori ce innorat, florile si toate celelalte frumuseti ale naturii.
Eu consider ca cei mai frumosi sunt ochii verzi Probabil si din cauza faptului ca imi place culoarea verde dar cel mai mult pentru ca am intalnit doar cativa oameni cu ochii verzi
Mie imi plac ochi verzi, genul acela de verde inchis si patrunzator. Dar ochii sunt mai mult decat o banala culoare, ei sunt oglinda sufletului si cei ce raman vesnic tineri. Orcat de batarn ai fi ochii ii ai aceias. P. S Orce culoare de ochii are ceva aparte cand straluceste de bunatate, fericire si dragoste
Din punct de vedere a culorii, cei negrii.
Din punct de vedere a formei, cei a lui Taylor Swift.
Populatia:
35% Caprui
29% Albastrii
18% Verzi
12% Negrii
6% Dupa vreme
Ochii caprui, dar mai des ochii care au suflet mare, care ii pasa de cineva cind are o problema si il ajuta, ochii albastri la fel sunt frumosi dar si smecheri uneori!
Cei mai frumosi ochii (din punctul meu de vedere) sunt cei verzi, dar nu cred ca asta conteaza neaparat, acestia putand sa aiba o culoare foarte frumoasa si o privire total diferita, plina de ura. Ochii trebuie sa exprime multa sinceritate, bunatate si iubire.Atunci se pot numi ochi cu adevarat frumosi.