Pentru mine cartile cele mai bune sunt...Crima si pedeapsa de Dostoievski...Fratii Karamazov scrisa tot de Dostoievski... iar recent am citit Orasul cu salcami si Accidentul de Mihail Sebastian
Au fost mai multe care mi-au placut, dar acum nu mai retin exact numele cartilor... dar una care mi-a placut in mod special a fost "invitatie la vals", si o serie a sandrei brown "texas lucky","texas chase","texas sage"...sunt romane de dragoste dar foarte captivante... mie mi-au placut!
Si bogatii plang - Ines Rodena
Panza de paianjen - Cella Serghi
Mandrie si prejudecata - Jane Austen
Marius Ghilezar - Furia
Traian Tandin - Adio, Ringo
Stephenie Meyer - Twilight (toate 4)
Bună!
- În primul rând: "Sfânta Scriptură" (n-am terminat-o de citit încă);
- "Alexandru Lapuşneanu" - Constantin Negruzzi;
- "Chiriţele" - Vasile Alecsandri;
- "Cuore" - Edmondo de Amicis;
- "D-ale carnavalului" - Ion Luca Caragiale;
- seria "Harry Potter" - J.K.Rowling;
- "Noi mărturii despre peărintele Arsenie Boca";
- "Ramayana"- Valmiki;
- "Robinson Crusoe"- Daniel Defoe;
- "Secretul" - Rhonda Byrne;
- 'The house on the hill" - Elizabeth Laird;
- "Viaţa parintelui Ilarion Argatu";
Lectură plăcută
Cheia luminii
cheia cunoasterii
cheia curajului
de nora roberts
twilight, new moon, eclipsa, breaking dawn
de stephenie meyer
la rascruce de vanturi
de emily bronte
Inafara de cartile scrise de Sandra Brown nu m-am omorat sa citesc alceva , si toate imi plac si nu prea as putea sa aleg una pentru ca fiecare are specialul ei!
In primul rand vreau sa-ti spun ca imi place intrebarea pentru ca un om caruia ii place cu adevarat sa citeasca stie ca nu exista o carte foarte buna citita odata si gata ...In al doilea rand vrea usa te avertizez ca daca incerci prin intrebarea asta sa iti faci o lista de carti care merita citite se poate sa fii si usor dezamagita pentru ca ce-mi place mie sau altora e posibil sa nu fie pe placul tau.Cartile care m-au marcat pe mine sunt "Crima si pedeapsa"-Dostoievski,"Rosu si negru"-Stendhal, cat am reusit sa citesc din romanul super fluviu "Dune"-Frank Herbet si continuat de fiului lui ...si imi place cam tot ce scriu Sartre si Camus...si am plans la"Jane Eyre" dar earm micuta pe atunci...
Cea mai frumoasa carte : Singur pe lume - Hector Malot. pur si simplu iti dau lacrimile cand o citesti...(si nu de plictiseala sau de somn)...si app nu va lasati descurajati cand vedeti cat este de groasa...si mai recomand filmul "Baltagul" chiar daca ati citit cartea de nenumarate ori, vedeti si filmul, e extraordinar... sper sa iti placa.
Pai mie mi-au placut mult cartile cu vampiri gen :Twilight sau Jurnalele Vampirilor. funda?
Pai Mandrie si prejudecata, Jane Eyre, Cartea de la San Michele, Padurea Spanzuratilor, Razboi si pace, Rosu si negru, Rebecca, Singur pe lume, Orlando.