Care sunt cele mai cool sporturi de iarna?

Care sunt cele mai cool sporturi de iarna?
Chiar daca iarna intarzie sa vina cu zapada, noi trebuie sa ne pregatim pentru sporturile de iarna. In afara de “alergatul dupa cumparaturi”, mai sunt si alte sporturi interesante pentru acest sezon. Iata care sunt cele mai cool sporturi de iarna:

Patinajul
In tot mai multe orase din Romania s-au amenajat, rand pe rand, patinoare foarte reusite. La sfarsit de saptamana, sau chiar in timpul saptamanii, o ora de patinj va fi intotdeauna o buna metoda de relaxare si misare in acelasi timp. Este foarte la indemana pentru cei din mediul urban si merita macar o data pe sezon sa incercati gheata cu patinele.

Skiatul
Pentru cei care vor sa se bucure insa si mai mult de placerile sporturilor de iarna, o buna varianta ar fi aceea de a practica skiatul. Este un sport mai complex si destul de periculos, asa ca puteti lua niste lectii chiar pe partie. Iti trebuie echipament special, de la haine pana la ochelari de ski, clapari, skiuri, manusi etc.

Snowboardingul
Este unul dintre cele mai cool sporturi de iarna, insa este si dificil sa-l practici, iti trebuie antrenament serios ca sa poti face toate acele scamatorii pe partie. Si pentru acest sport ai nevoie de echipament special, acelasi ca la ski, doar ca ai nevoie de un snowboard.

Hochei pe gheata
Un sport de echipa, nu foarte popular in Romania. Este destul de dificil si imbina patinajul cu sportul de echipa. Si pentru acest sport este necesar un echipament special. De la echipamentul de protectie, caci este un sport destul de dur, pana la patine, puc, crosa si coechipieri.

Saniusul
Incheiem cu ceva mai putin dificil si foarte distractiv. Desi nu ne putem inca bucura de zapada decat la munte, putem sa ne scoatem saniuta de la naftalina. Atunci cand deja partiile dinafara oraselor sau din localitatile mai mici vor fi deja acoperite de zapada, vom putea cu siguranta merge la sanius. Un “sport” care aminteste de copilarie este intotdeauna distractiv.

Este clar, ai ce face iarna aceasta. Nu iti mai ramane decat sa astepti sa vina zapada si te echipezi pentru sporturile de iarna!

16 răspunsuri:
| bogdand a răspuns:

Saniusul
Incheiem cu ceva mai putin dificil si foarte distractiv. Desi nu ne putem inca bucura de zapada decat la munte, putem sa ne scoatem saniuta de la naftalina. Atunci cand deja partiile dinafara oraselor sau din localitatile mai mici vor fi deja acoperite de zapada, vom putea cu siguranta merge la sanius. Un "sport" care aminteste de copilarie este intotdeauna distractiv.

| Aurelia a răspuns:

Am vazut concursul de pe acel site, insa vad ca se castiga puncte pe heyo, si eu nici n-am cont... poate daca as sti la ce folosesc punctele mi-as face cont si m-as inscrie in concurs... daca stie cineva (care are cont) la ce folosesc punctele pe care trebuie sa le aduni sa-mi spuna va rogthinking

Răspuns utilizator avertizat
| buburuzaucigasa a răspuns:

Snowboardingul practic de mica acest sport...am experienta vreo 10 ani happy.

| Andra_5221 a răspuns:

Snowboardingul pentru ca e pentru profesionistihappy

| Bacemi a răspuns:

Mie cel mai atractiv mi se pare patinajul. As fi foarte bucuros sa invat sa patinez si sa pot face asta des.

| conflict a răspuns:

Curlyng!

| AldanaBlue a răspuns:

Ski-ul si snowboarding-ul sunt pentru mine cele mai bestiale sporturi pe care le practic cu o deosebita placere, iarna. Am si de vara preferate, si de seara laughing)... Nu stiu ce am asta seara, parca numai tampenii si nebunele imi trec prin cap. Cred ca de la oboseala.

| JeSa a răspuns:

Buna! Patinajul
"In tot mai multe orase din Romania s-au amenajat, rand pe rand, patinoare foarte reusite. La sfarsit de saptamana, sau chiar in timpul saptamanii, o ora de patinj va fi intotdeauna o buna metoda de relaxare si misare in acelasi timp. Este foarte la indemana pentru cei din mediul urban si merita macar o data pe sezon sa incercati gheata cu patinele." Mi-a placut de mica sa stiu sa patinez pe gheata, cand se va deschide si la noi patinuarul ma voi duce, ca-l plac sa-l practic! ps.winking mersi de informatie. Numai bine, pa!happy

| ZuZuAleX a răspuns:

Snowboardingul

| ZuZuAleX a răspuns:

Snowboardingul

| flamespark a răspuns:

Snowboardingul, chiar daca este greu de practicat, inveti destul de usor lucrurile de baza, care te mentin inca in picioare.

| GoSsip GiRl a răspuns:

Snowboardingul,
Sincer nu este prea greu eu il practic de vreo 2 ani si este super coolwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Imi place acest site!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce ***? numa atatea? am nevoie de mai multeeeee

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mersu cu atv-ul si cu motoru este cel mai cool