| elena a întrebat:

Care sunt cele mai intrebuintate taste, cu litere, de pe tastatura PC-ului...la mine sunt 4... le spun dupa ce primesc raspunsul...

Răspuns Câştigător
| bubu_7778 a răspuns:

A, N, B, C si I

14 răspunsuri:
rroxi44
| rroxi44 a răspuns:

Literele A, E, I, O, U - sunt frevente pentru ca nu poti scrie nici un cuvant fara vocale. Cred ca in aceeasi oridine in care le-am trecut.
Daca este vorba de celelalte taste - pauza, backspace, sageata in jos, shift...
Sunt curioasa care sunt ale tale...

eileen
| eileen a răspuns:

A, O, T, I

pupimik
| pupimik a răspuns:

Cele mai "sterse" litere de pe tastatura mea (intrebarea era legata de litere...nu?) sunt: s, a, n, e, l, c, m, i

mlm
| mlm a răspuns:

Buna seara, la mine va pot spune ca sint mai multe si sint la fel de importante:A, E, I, O, U, T, C, M, tasta spatiu, tasta enter, parerea mea este ca cu cit folosesti pc mai mult cu atat iti poti da seama ce taste intrebuintezi mai mult.

assiris
| assiris a răspuns:

Eu le folosesc pe toate si inca nu sunt suficiente. Daca folosesti numai 4, de ce ti-ai mai luat tastatura, era suficient un mouse cu 4 butoane.

| DenissaDeea a răspuns:

Cred ca prima tasta 1. tasta de spatiu 2. tasta de sterge3. tasta W 4. tasta C5.etc.

| kinkyk a răspuns:

W a s d laughing

| zu a răspuns:

Toate sunt foarte importante.

| emilica95 a răspuns:

A, e, enter, spatiu. si pentru. assiris: citez "cele mai intrebuintate taste" nu singurele taste pe care le folosesti rolling eyes

| florinmarius a răspuns:

Enter shift space caps lock normal toate are dreptate assiris dar cred ca acestea 4 de mai sus sunt cele mai folosite cel putin space...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

A, E, I, T

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

A, i, o, space, enter, u, s, si sagetutele:d

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu pastea le folosesc cel mai des: qwertyuiopasdfghjklzxcvbnm u p care le folosesti?

| lia_4397 a răspuns:

A, e, i, k.